Kültür & Sanat konusunda 1,1b cevap paylaştı. Spinoza oldu. Gerçek anlamda üstünde düşündüğüm bir şey
112 Yorumla- 5 ay
Peki neyi dikkatini çekti
- 5 ay
Peki anlatsan ne derdin
- 5 ay
Anlat işte bildiğin kadarıyla ilgini çeken kısmını onu soruyorum bende 😆
- 5 ay
Güzel nereden okudun. Peki bunları
- 5 ay
Güzel Kant ın ödev ahlakını da oku ilgini çekebilir okumadıysan
- 5 ay
Rica ederim dostum ben teşekkür ederim okumak güzeldir hayırlı günler
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)5 ayKant'ın ahlak kuramı
1162 Yorumla- 5 ay
Ödev meselesi ilginç gerçekten ödev ahlaki
- 5 ay
Sen misin
Cevap sahibi5 ayAynen öyle
- 5 ay
Diğer gönderi de bir türlü yazamıyorum sohbetten atıyor ne oldu acba
Cevap sahibi5 aySen misin derken
- 5 ay
Ha tamam başkasıyla karıştırdım afedersin
- 5 ay
Ödev kuramı ilginç ve dikkatle değer gerçekten
Cevap sahibi5 ayEvet ben o kişiyim, senin üniden hala görüştüğün arkadaşların var mı, ben o sınıftaki kızların bazılarıyla hala görüşüyorum, mesela o kızlardan birinin bu yaz nişanı var, yani 2026 yazında nişan yapacak inşallah, ondan sonra atanmayı düşünüyor, o sınıftan evlenen bir kız da oldu, evlenen kız atanmayı düşünmüyor
- 5 ay
Evet o sınıfta tanıdığım çok kişi var hepsi de beni tanıyor ama isimlerini bilmeyip tanıdıklarım da var😅
Cevap sahibi5 ayÖdev kuramı hep dikkatimi çekmiştir
- 5 ay
Konuşuyorum hala bazılarıyla a sınıfından pek yok
Cevap sahibi5 ayNe güzel ne güzel 😂
- 5 ay
Hani ödev ahlaki ile tanrıyı da idpatlamasi ilginç gerçekten
- 5 ay
Evet öyle 😅
Cevap sahibi5 ayA sınıfındakiler yan sınıfla bazen tartışırlardı, bana anlatırlardı 😂
- 5 ay
Biliyorum yan sınıftaydım ben
Cevap sahibi5 ayAynen öyle ilginç
- 5 ay
A sınıfındaki Lee genelde sıkıcı bulurlar kendi sınıflarını ve gruplaşmişlardi bizim b sınıfı muhteşem ortam vardi
- 5 ay
Gerçekten okunup düşünmek gerekir üstünde
Cevap sahibi5 ayBenim a sınıfında en çok konuştuğum kişi bu yaz nişan yapacak olan kız, onunla hala sık sık görüşüyorum, nişandan sonra atanmak istiyor, Allah gönlüne göre versin
- 5 ay
Amin Allah gönlüne göre versin bilmiyorum kim olduğunu ismini duysam bilirim belki öyle haber aldığım yok pek
- 5 ay
Muhabbet etmeniz çok güzel gerçekten
- 5 ay
amin
Cevap sahibi5 ayAa öyle mi, demek ki senin sınıfınla tartışırlardı, o zaman sen ilahiyattan yeni mezun oldun, gruplaşma her yerde olabiliyor ya, benim Trabzon'daki sınıfımda da vardı ama a sınıfındakiler bazen beraber etkinlik yapıp paylaşırlardı, mesela beraber iftar yemeğine lahmacun yemeye gidip paylaşmışlardı, görünce canım çekmişti 😂
- 5 ay
Gfen gün 13 cilt Tecridi Sarih aldım el ihtiyar kitabını da aldım Buhari d muslimi tiyazus salihin de bitirdim hadis kitapları olarak kutubi tis a hepsini okumak istiyorum bakalım
- 5 ay
Evet öyle bizim sınıf bahsettiğin sınıftan bin kt daha aktif e eglncleiydi sınıfça yaylalara gider lahmacun yemeye gider kalede mangal yapar gezer eglenirdik herkes beni sevdiği için de her ortama cagirirlardi😆
Cevap sahibi5 ayİsmini yazamam da b sınıfını hiç sevmezdi, onlarla hep tartışırdı 😂
- 5 ay
Tabi bahsettigin a sınıfı da senin gvi bizim sınıfa bakıp ah derdi😆
- 5 ay
Bilmiyorum artık 😆 sorun değil ismi kalsın
Cevap sahibi5 ayAslında nişanı gelecek ay yapacaklardı ama akrabalar gurbetten gelip katılsınlar diye fındık vaktine yakın yapmaya karar verdiler
- 5 ay
En olmadık zamana atmışlar 😆
- 5 ay
Şu akrabalr da hersyee engel oluyor
Cevap sahibi5 ayHayır, a sınıfı lahmacun yemeye gitmişlerdi, hediyeleşme falan yapmışlardı, paylaşmışlardı, ben a sınıfından bahsettim, lahmacunu yiyen a sınıfıydı, sizin sınıf yemiş midir bilmem 😂
- 5 ay
Bizim sınıf bin kere yedi onoar zar zor toplanmıştır😆
Cevap sahibi5 ayFındıktan 2 hafta önce nişan yapmayı düşünüyorlar, akrabaları da katılmak istemiş, o yüzden mecburen ertelemişler nişanı 😂
- 5 ay
Allah sabır versin 😅
Cevap sahibi5 ayBilmiyorum valla, bana sürekli b sınıfını kötülerlerdi 😂
- 5 ay
Bizim sınıf çok aktif eğlenceli olduğu içindir 😆
Cevap sahibi5 ayAmin ama birbirlerini çok seviyorlarmış, seven her zaman birbirini bekler bence 😂
- 5 ay
Orası öyle seven bekler ama ailenin beklemesi zorlar😆
- 5 ay
Plan yapmışsın hersye hazır 1 2 kişi için 5 6 ay ertele
Cevap sahibi5 ayValla bilmiyorum, sizin sınıfta bir kız varmış, herkese laf atarmış, öyle diyorlardı, en çok da nişanlanacak olan arkadaşım şikayet ederdi, sonra sınavla ilgili bir şey olmuş, iki sınıf birbirine girmiş, olayı tam bilmiyorum
- 5 ay
Ha tamam biliyorum laf atan benim arkadaşım 😂O herkese atardı nefes almak gibi onun için laf atmak bize de hocalara da😆
Cevap sahibi5 ayEvet, o kadar plan yaptıktan sonra akrabalar katılsın diye 7 ay bekleyecekler maalesef
Cevap sahibi5 ayNe yok artık ya, bu kadar tevafuk olamaz 😂
Cevap sahibi5 ayHala görüşüyor musun o arkadaşınla 😂
Cevap sahibi5 ayArkadaşlarım derdi hep, b sınıfı çok konuşuyor derlerdi bana 😂
- 5 ay
Kötü olmuş,😆
- 5 ay
Yok bayağı oldu 7 8 ay konusmadik
- 5 ay
😆en çok ben konuşurduk ama derslerde sadece
Cevap sahibi5 ayBelki de senden bahsediyorlardı, onların bahsettiği kişiyle bu sitede karşılaşmak varmış, vay be 😂
Cevap sahibi5 ayHatırladım şimdi, bizimle tartışan şu kız okul 3. sü olmuş diyorlardı bana 😂
Cevap sahibi5 ayBenim nişanlanacak olan arkadaşım da dereceye girmişti, ilk beşteydi, o yüzden mutlaka atanmak istiyorum diyor
- 5 ay
😂😂Yok ya ders dışı aslında nerdeyse hiç kimste laf atmam herkes beni çok sever sayar ama bahsettiğin ayrı kişi😆
- 5 ay
Evet biliyorum o bizim sınıftan 😆
- 5 ay
Diğer ikisini de tanıyorum 1 ve 2
- 5 ay
Ne güzel
- 5 ay
Ben derste hocalarla bile muhabbet eder tartışırım derste hocayla konuşan sınıftaki tek kişi de hep bendim😆
Cevap sahibi5 ayNe güzelmiş 😂
Cevap sahibi5 ayAma arkadaşım demişti, ben de derste hocalarla konuşuyorum diye 😂
Cevap sahibi5 aySınıf 1. si a sınıfındanmış ama onu tanımıyorum, kızlar söylediği için biliyorum
- 5 ay
Evet öyle 😆.
- 5 ay
Onlar bazen ayrı girerdi benim gibisi yok 😆
- 5 ay
Evet a dan h. İle başlıyor ismi
Cevap sahibi5 ayOnun ismini biliyorum, kızlar söylemişlerdi
Cevap sahibi5 ayAyrı mı girerlerdi, nasıl yani 😂
Cevap sahibi5 ayBenim arkadaşım 5. olmuştu
- 5 ay
Yani ayrı ders satleri şube
- 5 ay
4 5 6 bilmiyorum
Cevap sahibi5 ayAnladımmm
Cevap sahibi5 ay5. olan kız nişanlanacak olan arkadaşım
- 5 ay
Evet öyle 😅Ben eş'ari şafi yimhep muhalefet olurdum hocalara😆 fıkıh dersinde bin farklı mesele dehocanin eozunu degistirmistim kelam da hiç susmam hep dahilim konuya
- 5 ay
Ne güzel umarım nisanlanabilir😆
Cevap sahibi5 ayAma hocalar kızmıyor muydu sana 😂
Cevap sahibi5 ayUmarım nişanlanır, mutlu olmayı hak ediyor o
- 5 ay
Yo aksine sınıfta sessizlik gittiği için mutlu olurlardı 40 kişilik koca sınıfta 60 dk konuşan tek kişi bendim😆
- 5 ay
Tüm derslerde hemde
- 5 ay
İnşAllah 6 7 ay sonra hakeder gerçekten 😆
Cevap sahibi5 ayGüzelmiş ne diyim 😂
- 5 ay
Bı ara felsefe dersine girmedim arkadaşlar İbrahim yokluğunu hissettik dediler ders Cok sıkıcı geçti kimse konuşmadı dediler 😆Hocaların hepsiyle ilişkim mükemmel numaraları vb var bende
- 5 ay
Hep iletisimdeyiz
- 5 ay
Evet öyle 😅 kaç kere hocalardan kitap hediye aldım bı bilsen
Cevap sahibi5 ayHak edeceğinden emininim çünkü birbirlerini çok seviyorlar, bir de nişanlanacağı erkek çok kıskançmış, sana bakan olursa onun gözlerini oyarım diyormuş, sana kem gözle bakan veya laf atan olursa bana söyle diyormuş, aşırı korumacı bir erkekmiş 😂
Cevap sahibi5 aySen arkadaşımı tanımazsın belki
Cevap sahibi5 ayHocalarla aranın olması ne güzelmiş öyle maşallah 😂
- 5 ay
😆😂 Allah sabır versin herşeyin ortası iyidir erkek aşırı korumacı olursa sıkar kadını erkek özellikle eş olarak farkında omadan çok yoğun bir baskı altına alir
- 5 ay
Tanırım tanırım da sen kim bilmiyorum evet öyle hepsiyle çok iyi😆
Cevap sahibi5 ayBaskı yapmıyormuş da, ona sosyal medyadan yazan bir erkek olunca bile dayanamıyormuş
- 5 ay
Hani kıskanç olmalı erkek dikkat etmeli vesaire istek atan olursa siler de kızı da bu kıskançlık la yormamalı
Cevap sahibi5 ayTanıyorsundur ama kim olduğunu çıkaramamışsındır belki 😂
Cevap sahibi5 ayBen derste pek konuşmazdım 😂
- 5 ay
Mesele o değil hangisi nişanlanacak vb bilmiyorum ondsn
- 5 ay
1 2 sorsam öğrenirim 😆
Cevap sahibi5 ayOrası öyle ama arkadaşım bu durumdan çok memnun, beni koruyor ne güzel diyor 😂
- 5 ay
Ben derste susmayı hiç sevmem hatta sık sık yüksek sesle hoca hocam arkadaşlar ilahiyatçı olacak ama soru bile sormuyorlar bunlar nasıl başkalarına din anlatacak derdim
- 5 ay
😆İyi alan memnunsa sıkıntı yok😆
Cevap sahibi5 aySen Giresun'daymışsın, aman o arkadaşımı görünce uzak dur, her şeyi nişanlanacağı erkeğe anlatıyormuş, öyle demişti bana 😂
Cevap sahibi5 ayArkadaşların öyle diyince sana kızmaz mıydı 😂
- 5 ay
😆Ben kızları görünce genelde selam verir geçerim yakın arkadaşım değilse a sınıfında da öyle çok yakın arkadaşım yok 1 2 kişi vardır sadece durup konuşacağım ve onlar da nişanlı degil
Cevap sahibi5 ayAynen öylee 😂
Cevap sahibi5 ayDerste çok konuşuyorsun diye arkadaşların kızmaz mıydı 😂
- 5 ay
Yok kizmazlardı genelde gulerlerdi😆Ben çok tebessüm eden sonsuz enerjik bir insanım çoğu zaman hayran kalırlar enerjime nasıl böylesin derlerdi
Cevap sahibi5 ayBir keresinde ben dersteyken arkadaşım çok konuşmuştu, hoca da sınıf da kızmıştı ona 😂
- 5 ay
Nadiren kızan 1 2 kişi çıktı onun dışında hiç olmadı laf bana gelirse dondurmesini iyi bilirim münazara da öğrendim 2 3 kere münazara yarışmalarına katıldım
- 5 ay
😆Bana hocalar kızmaz
Cevap sahibi5 ayHe ne güzelmiş anladım 😂
Cevap sahibi5 ayArkadaşıma sorayım, seni tanıyor muymuş 😂
- 5 ay
Cürretimi mezhebimden alıyorum sanırım Eş'arilik imamlarımıž gibi her soruya cevap verir ayrıntılı biçimde anlatırlardı😆
- 5 ay
Evet öyle %100 tanıyor
Cevap sahibi5 ayArkadaşımı görünce selam bile verme, nişanlanacağı erkek yakın yerde, anında söyler ona 😂
- 5 ay
Fakülte birak unide bile eni tanimayan çok kişi yok
- 5 ay
😆😆
- 5 ay
Arkadaşın da ispiyoncu çıktı ya😆
Cevap sahibi5 ayBayağı sosyalsin sen, seni okulda severlermiş o zaman 😂
- 5 ay
Evet okulda beni sevmeyen hiç kimse olmadı herkesle muhabbet eder yardımcı olurdum
- 5 ay
Bu arada burası da sohbet döner yazamazsam başka bir gonderimin altına cevap verebilirsin inşAllah olmaz da yine de söyleyeyim 😅
Cevap sahibi5 ayBen evleneceğim erkekten hiçbir şey saklamam diyor, bana selam veren erkeği bile söylerim diyor, ondan sonra beni ondan kıskanır, kim olduğunu öğrenmeye çalışır diyor 😂
Cevap sahibi5 ayTamam yazarım 😂
- 5 ay
Ne güzel kız öyle seviyor demek ilgi görmeyi seviyor kız da bir çiçek netice de suladıkça canlanır ama dozunu iyi ayarlamak gerke bı sure sonra fazla su öldürür. Allah güzel kılsın ilişkilerini😆
Cevap sahibi5 ayAmin inşallah, benim arkadaşım çiçek gibidir 😂
- 5 ay
Sen öyle diyorsan öyledir bütün hanımlar birer çiçek aslında da değer bilmek farkında olmak gerek
Cevap sahibi5 ayArkadaşımın kim olduğunu merak etmedin mi, ben olsaydım meraktan çatlardım 😂
Cevap sahibi5 ayAynen de öyle
- 5 ay
Merak ettim ama den söylemeyeceğin için sorma ihtiyacı duymuyorum bajs birgün öğrenirim başkasından 😅
- 5 ay
Çok sabırlı biriyim
Cevap sahibi5 aySöyleyemem ama sana bir tavsiye vereyim, a sınıfındaki hiçbir kıza yolda görünce selam verme çünkü selam verdiğin kız benim arkadaşım çıkabilir 😂
- 5 ay
😆Karşılaşır mıyım bilmiyorum tanidiksa selam veririm ya selam Allah'ın selamı
- 5 ay
Ben öyle başımı gömüp konuşmadan gcmeyi sevmiyorum
Cevap sahibi5 ayAcaba o tartıştıkları kız nişanlanacağını duysa ne yapar, ondan sürekli yakınıp duruyordu, derste çok konuşuyor, bizim sınıfa laf atıyor diyordu 😂
- 5 ay
😆😆 ilginç bir teori düşünmek gerekir 😆😆
Cevap sahibi5 ayİnşallah arkadaşıma rast gelmezsin o zaman 😂
- 5 ay
Hayırlısı,😆😆
Cevap sahibi5 ayArkadaşıma sorucam bu soruyu, tartıştığınız kız nişanlanacağını duysa ne yapar dicem 😂
- 5 ay
Bı sor bakalım ne diyecek😆😆
Cevap sahibi5 ayBen normalde çok pasif bir insanımdır, hocalar derste sessiz olmamı takdir ederlerdi 😂
Cevap sahibi5 aySorucam 😂
- 5 ay
Ben ise tam tersi aşırı aktif biriyim
- 5 ay
Sor bakalım 😆😅
Cevap sahibi5 ayBen aktif insanları severim
Cevap sahibi5 ayBenim arkadaş grubum aktifti, tek pasif olan bendim
Cevap sahibi5 aySenin alttan dersin kaldı mı, benim hiç kalmadı
- 5 ay
Ne güzel anlaştık hemen zatenw3
- 5 ay
😆aktif bir grup içinde pasif olmak nasıl bir his
- 5 ay
Ben 1 ve 2 . Sınıftayken bazı nedenlerden sıkıntılar yaşadım okulu belli bri dönem saldım bıraktım ordan kslma sıkıntılar
Cevap sahibi5 ayBence güzel bir his, arkadaşlarım beni dengeliyorlardı
Cevap sahibi5 ayAnladım, olsun, bu sene verirsin derslerini, kaç dersin kaldı
- 5 ay
Haklısın onların arasında eksik olan yönlerin da tamamlanıyor
- 5 ay
Pek kalmadı ezber işte çok kolay geçerim o dönem sıkıntılar olmasa kalmazdı okul 1. si olurdum
Cevap sahibi5 ayBende panik atak var, o yüzden okulda hep sakin dururdum, yurttayken oda arkadaşlarım benimle sohbet etmek isterlerdi, ona bile çekinirdim
- 5 ay
Hm panik atak sıkıntı y hemde çok ciddi sıkıntı üstesinden gelmek için bazı egzers6ve yöntemler var yspitw musun
Cevap sahibi5 ayOlsun takma boş ver
- 5 ay
Yok takmıyorum hiç tekrar oldu diye mutluyum
Cevap sahibi5 ayPsikoloğa gidiyorum
- 5 ay
İyi yapıyorsun umarım hep iyi olursun
Cevap sahibi5 ayBu arada benim yarın sabah 9da Kuran kursuna gitmem gerek, çocuklarım beni bekler, o yüzden şimdi uyuyacam, iyi geceler
Cevap sahibi5 ayUmarım sen de iyi olursun ama tekrar oldu diye neden mutlusun, normalde üzülürler
- 5 ay
Tabiki olur benimde uyumam. gerke 8 gii kalkacağim muhabbet çok güzeldi uyumadim
- 5 ay
İyi dersler şimdiden çocuklarla iyi eğlenceler
- 5 ay
Teşekkür ederim hep beraber ben bu bölüme severek geldim çünkü hiç bir şeyin kayıp olarak görmek ama genel olarak arkadaşlar meslek için geldii için sevmezler
Cevap sahibi5 ayTeşekkür ederim
Cevap sahibi5 ayNe güzel düşünüyorsun, tekrardan iyi geceler
Cevap sahibi5 ayÖnemli değil
Yapay Zeka Cevapladı
Felsefe dediğin düşündürenlerin kraliçesi resmen! Ama beni en çok etkileyen şey Platon'un mağara alegorisiydi. Düşünsene, insanlar mağarada zincirlenmiş ve dış dünyadan kopuk bir şekilde yaşıyorlar, gerçek sandıkları aslında sadece yansımalardan ibaret! Bu hayatta "gerçek" dediğimiz şeyin ne kadar yanılsama olabileceğini hissettiriyor. Baya kafa açıcı, değil mi? Peki seni en çok ne etkiledi, ben de merak ettim şimdi! 😊🔍
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Spinoza beynimi acayip yaktı. Ethica'yı daha bitirmedim.
12 Yorumla- 5 ay
O öyle derin konular
- 5 ay
Spinoza ilginç adam
5 ayBen varlık felsefesini aşamadım
11 Yorumla- 5 ay
Çok güzel mesele varlık felsefesi
5 ayVarlığimızǰ sorgulamak galiba
11 Yorumla- 5 ay
Çok güzel
5 ayYaratıcı varlığı (Allah'a inanıyorum)
11 Yorumla- 5 ay
Çok güzel konu
Gizli Üye(36-45)5 ayFelsefe düşünmüyorum
11 Yorumla- 5 ay
Niye
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası