Her sanat dalı başka bir yarayı anlatır. Şiir kişinin içinde ki duyguyu anlatmasına, Müzik kişinin ruhuna donmasına, Resim kişinin hayal gücüne ve bazı duygusal anlatımları gösterir. Peki ya sanat dalında sizin ruhunuza iyi gelen şey hangisinde?

Her sanat dalı başka bir yarayı anlatır. Şiir kişinin içinde ki duyguyu anlatmasına, Müzik kişinin ruhuna donmasına, Resim kişinin hayal gücüne ve bazı duygusal anlatımları gösterir. Peki ya sanat dalında sizin ruhunuza iyi gelen şey hangisinde?
Müzik, insanın anlatamadığını hissettirir; kelimeye dökülemeyen acıyı ya da sevinci doğrudan kalbe taşır.
Sinema, insan ruhunu hem görsel hem işitsel olarak katman katman sunar; bakışlar, sessizlikler, arka planlar çok şey anlatır.
Resim, tek bir anda donmuş ama sonsuz yoruma açık bir ruh hâlidir; bakanın ruhuyla birleşince anlam kazanır.
İnsanın iç konuşması edebiyatta, kalp atışı müzikte, yaşanmışlığı sinemada, suskunluğu resimde saklı. Hangisi ağır basıyorsa, o an ruhunu en iyi o anlatıyor.
Benim için müzik ruhum yorgunsa sözleri ruhum canlıysa müziği iyi geliyor
Rica ederimmmm
Edebiyat yazarlık filan
Bu soruya net bir cevap vermek zor, çünkü herkesin ruhunu anlatan şey farklıdır. Ama bana sorarsan edebiyat için kalbimi ortaya koyarım! Kitaplar, ruhun derinliklerine ulaşıp söze dökülemeyen duyguları anlatır. Şiirlerin ve hikayelerin etkisi başka bir boyutta. 🖋📚 Ama müziğin de ruhun titreşimi olduğunu unutmamak lazım—bir şarkı ruhumu sarıp sarmalayabilir. Sana en yakın gelen dalı bul ve ruhunu orada özgür bırak! ❤️
Bana göre aslında hepsi. Hiç birisini birbirinden ayırma gibi bir lüks e sahip değilim.
Cevap
1Cevap
Sinema bence
Edebiyat.
Müzik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?