evet arkadaşlar kitap okumaya başladım sürükleyici bir roman lazım konusu fark etmez :)
Cevabın nedir?
Suç ve ceza. Fakir universite genci para icin cinayet isler sonrasin polis pesine takilir. o polisle oynar polis onla derken psikolojik olarak sekilden sekile girer ilk cinayet bu kolay degil. Cok saf temuz insanlar vardir romanda ve o kadarda it surusu bir yandan sosyolojik ve psikolojik muhtesem tespitler bir yandan yeni deger yargilari farkli bakis acilari kazanir dramin dibine vuruken asktan nasibini alirsin. Gulersinde aglarsinda 350 400 sayfa kitap 3 gunde bitti diyim.
52 Yorumla- +1 yıl
kanka mükkemmele benziyor mutlaka okuyacam sağol
En İyi Cevaplar
+1 yılAşk romanı olarak KÜRK MANTOLU MADONNAyı öneririm. bir aşk adamının hayatında yaşayabileceği şeyleri anlatıyor. Bide SOL AYAĞIM var oda insanın isterse neler yapabileceğini anlatan çok iyi bir kitaptır.2 yıl okul tatilini veya siyah inciyi önerebilirim. Toprak ana var mesela Daha birsürü roman var ama okuduğ en iyi 2 roman SOL AYAĞIM ve KÜRK MMANTOLU MADONNADIR. bu ikisini kesinlikle tavsiye ederim.
01 Yorumla- +1 yıl
Sagol ekledim listeye :)
+1 yılTess Gerritsen-Cerrah serisi ilk kitap cerrah la basla. Mükemmel bir seri asla pisman olmayacaksin
cerrah
Cirak
Gunahkar
silinis
Ikizbedenler
ruh kolleksiyoncusu
Kemik bahcesi ve digerleini yazmaya usendim
Debbie macomber- sevginin son dileği
Eger yasarsam
Bana aitsin (gerilim)
Simdilik bu kadar 😃04 Yorumla- +1 yıl
sağol listeme ekleyecem ama en iyisini söyle çünkü baya kitap oldu
- +1 yıl
Gerilim-Polisiye seviyorsan tess gerritsen cerrah ve cirakla basla
Duygusal istersen sevginin son dileği
Aglamak istersen eger yasarsam 😊 - +1 yıl
Tess seven biri 😍😍 @cilekliyogurt
- +1 yıl
Tess candir 😁 ne yazık ki ygs ye kadar kitaplar raflarda kaldı hasat ve karanlıgin ayak izleri beni bekliyorlar. Onun dışındakileri bir solukta okudum hepsi mükemmel @besiktasasigikiz
+1 yılSuç ve Ceza diyecektim önerilmiş, 607 sayfaydı bende olan ve 4 günde bitti. E bir de üzerine filmini izledim o kadar büyük bir zevk aldım ki, işte sanat bu dedim. Okuduktan sonra filmini de izle ama dublajlı değil Rusça olup altyazılı olanı izle internette mevcut.
Onun dışında Anna Katharine Green'in Tükeniş kitabını öneririm.02 Yorumla- +1 yıl
evet onu eic seçtim çok güzel anlatmıştı :)
- +1 yıl
Iyi yapmışsın :)
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
49
Cevap
49Cevap
+1 yıltabii ki de Açlık oyunları serisi.
o kadar sürükleyiciki tuvalette yemekte derste minibüste otobüste hiçbiryerde elimden düşüremedim..! ve 3 kitabınıda 1 haftada bitirdim. tanesi 450 sayfa civarında. kesinlikle okumalısın. üstelik hobbit kitabı gibi sıkıca gelmiyor.!
+1 verirsen sevinirim. :)11 Yorumla- +1 yıl
Eyvallah
Himm tam benlik bir soru oldu bu.. :) ne tur kitap okursun? Konu farketmez yazmissin ama her turun surukleyici kitaplari var. Oylesine kitap okuma bence. Sen tarzini soyle ben sana onerilerimi soylerim :))
12 Yorumla- +1 yıl
ben şöyle ilginç otobiyografik falan aşk romanını belki okurum
- +1 yıl
soru soruyorsun sonra sen cevap vermiyorsun bee :D
hush hush serisi :) Fısıltıdan başlaya bilirsiniz ilk kitabbı benim okurken gözlerim şişmişti kitabı bırakamamstım :D
11 Yorumla- +1 yıl
öyle bir anlattın ki :D tamam ekledim liseme
romandan ziyade Pucca' nın hikayelerini tavsiye ederim çoook güldüm okurken eğlendimde :D
11 Yorumla- +1 yıl
okyucam değişiklik olsun diye sağol :)
+1 yılTherese Raquin-emile zola
Kitabin her sayfasinda esas kahramanlarin yaninda oturdum, onlarla nefes alip verdim. okudugum romani yasadim resmen.
Hem konu bakimdan gunumuze, insanliga, psikolojiye çok yakin. tavsiye ederim.01 Yorumla- +1 yıl
liseme aldım sağol :)
+1 yılKafka okuyabilirsin dönüşüm ya da şato sarmazsa Sabahattin ali öneririm içimizdeki şeytan özellikle
Hakan gunday da son donemin en iyi yazarlarindan
Hasan ali Toptaş Gölgesizler de kesinlikle okunması gereken romanlar arasında08 Yorumla- +1 yıl
en iyisi hangisi listeme onu ekleyim
- +1 yıl
mmm gölgesizler :)
- +1 yıl
ekledim sağol :)
- +1 yıl
rica ederimm
- +1 yıl
ne anlatıyor bu kitap
- +1 yıl
Hasan ali toptaş varoluşçu ve yokoluşçu bir yazar
Kafka okudun mu bilmiyorum ama kafka seviyorsan yazdığı her hikayeden keyif alacağını düşünüyorum. Çünkü dilleri çok benzer.
Hatta filmi bile çekildi bu kitabın
ne anlattığını söylersem kitabın gerilimi sürprizi kaçar ama daha ikinci sayfada beni çok etkilemişti ki ödüllü kitap :) - +1 yıl
gölgesizlerin filmini izlemiştim efsaneydi
- +1 yıl
kesinlikle harika filmdir
+1 yıl1942 de yazilmis 1984 adinda bilim kurku romani.
not:kitabin yazari eski ustat mason zaten olacak seyleri bilim kurku diye halka yutturmu ama 1942 de yazdigi bu romandaki bir cok sey bugun gerceklesmistir12 Yorumla- +1 yıl
onlar ne adamlar yahu :D
Jean cristophe grange-siyah kan ve sisle gelen yolcu dan brawn John Verdon aklından bir sayı tut polisiye bunlar )
24 Yorumla- +1 yıl
listeme ekledim sağol
Şibumi hafif ama elinden bırakamayacağın bir kitap
Kinyas ve kayra bildigin aksiyon icinde insana kendi hayatini sorgulatıyor14 Yorumla- +1 yıl
konu ne
- +1 yıl
pardon :D listeme ekledim sağol :)
Ejderha dövmeli kız:)
ilk okumaya başladığımda 650 sayfayı 4 günde bitirdim ve zaman nasıl geçti anlamadım kesinlikle tavsiye ederim :)12 Yorumla- +1 yıl
tamam okuyacam sağol
Sefiller 3 kere okudum , çalıkuşu 5 kere okudum ikiside 3 gün sürmüyor ,, monte kristo kontu nu şiddetle tavsiye ederim 600-700 sayfa arasıydı 3 günde bitti.. Muhteşem bir hayata tutunma hikayesi..
06 Yorumla- +1 yıl
Peki okuyqcam sagol :)
- +1 yıl
Kitaplarla aran iyi hehalde herkese kitap önerirsin :D
- +1 yıl
Ben ikinci kitabımı okuyorum zevkliymiş bilmiyordum böyle olduğunu :)
- +1 yıl
zaten anlamaya bailadım sağol önerilerin için
+1 yılKitaplar hakkında bir blog yazıyorum zaten. En favori kitaplarım 1984 , Kelebek , Dönüşüm. Biz (Yevgeni Zamyatin). İlk aklıma gelenler.
Yeni dönemlerden Orhan Bahtiyar 'ın iki kitabını okudum ve çok sevdim. Diğer kitaplar hakkındaki fikirlerim mehtapvekitap isimli blogumda.00 Yorumla
+1 yılKubbenin Altında. Mükemmeldir. Uzundur ama aksiyon polisiye bilim kurgu ne ararsan var. Dizisi de var tavsiye ederim.
01 Yorumla- +1 yıl
peki liseme ekledim
+1 yılTed dekker-havvanın kutsal meclisi
Gerilim ve korku romanidir bu turu seviyorsan siddetle tavsiye ederim okurken tuyleri urperiyor insanin01 Yorumla- +1 yıl
hiç okumadım ama seveceğimi sanmıyorum çünkü korkmam fazla biz 14-15 yaşlarındayken +18 filmeri izleerdik yinede korkmazdım o yüzden beni saracağını sanmıyorum yinede sağol :)
+1 yılSimyacı. (Paulo Coelho) Hayatın amacını, yaşam stilini sorgulatan kısa ama öz, sürükleyici, heyecanlı bir kitap.
01 Yorumla- +1 yıl
peki sağol liseme ekledim
+1 yılJudith Mcnaught Cennet okudugum ilk roman muhtesem bir dil akıcı sürükleyici kitabı elimden bırakamamıstim
01 Yorumla- +1 yıl
O yazarin sana ihtiyacim var adli kitabini okudum en kotu kitabi olmasina ramen cok begendimn
+1 yılZülfikarın Hükmü nü okumanı tavsiye ederim Türk fantastik kurgu türünde cok başarılı bir eser lokman hekimin yetiştirdiği öğrencileri konu alan sürükleyici bir serinin ilk kitabı
01 Yorumla- +1 yıl
peki okuyacağım sağol :)
Yakup kadri karaosmanoglu Yaban kitabı cok sevmiştim. Dean kuntz Yüz , ilginc bir kitap tavsıye ederıö
00 Yorumlauçurtma avcısı
kış bahçesi
kurtlar imparatorluğu
empati
buz gibi soğuk
siyah kan
şeytan yemini07 Yorumla- +1 yıl
sağol bakacam hepsine :)
- +1 yıl
ben nasıl seviyorum biliyormusun böyle ilginç olaylar olsun ilginç şeyler olsun hiç beklemediğim şeyler olsun istiyorum zevkli oluyor öyle :)
- +1 yıl
listeme ekliyorum sağol
- +1 yıl
fark etmez yakın birbirine
Yarali
Soguk kahve
Sabah uykum
Bana ikimizi anlat
Ask ayrilikla ilgili kitaplar bunlar04 Yorumla- +1 yıl
soğuk kahve ve sabah uykumu okudum söyleşi tarzında yazmış beğenmedim fazla ben roman seviyorum :)
- +1 yıl
peki listeme ekledim :) aşk romanı seviyorsan Judith Mcnaught'u çok şiddetle öneriyorum
+1 yıltaht oyunları başla bütün seriyi okumak isteyeceksin
01 Yorumla- +1 yıl
peki sağol :)
+1 yılAklından bir sayı tut ve olasılıksız romanları oldukça sürükleyici
01 Yorumla- +1 yıl
olasiliksiza basladim ama poker bilmiyorum ilk sayfalar biraz sikici geldi sonra iyi oldu ama guzele benziyor :)
Canan tan piraye ya da Elif Şafak Baba ve pic okumalisin pisman olmazsn...
01 Yorumla- +1 yıl
canan tanı çok okuyan var be deneyecem bir gün
Bir cinayetin psikanalizi adlı bir kitap var sürükleyici güzel bir kitap yalnız okuması kötü olan birinin anlaması zor biraz çok karakter var bazen karışıyor :D
00 Yorumla
+1 yılGrinin elli tonunu okumanı pek önermem, sırf okumak için okursun pek bir şey katmaz.
Vladimir Nabokov- Lolita. Edebiyatın baş yapıtıdır kendisi. Bir de Knut Hamsun- Açlık04 Yorumla- +1 yıl
neden herkes öneriyor ama grinin elli tonu kitabını
- +1 yıl
Cinsel açlığın içinde olan bir ülkeyiz, ilgi çekici geliyordur belki. Belki de ben daha iyilerini okuduğum için pek beğenmemişimdir, yine de oku. O kadın gibi de herkes anlatamaz o olayları.
- +1 yıl
sağol yorum için ama yinede okumak istiyorum :)
- +1 yıl
Hiç bir kitap kötü değildir zaten, rica ederim :)
HİÇ kimse sıradan değildir ------------- mutlaka ama mutlaka oku her sayfası mükemmel finalinde ağlaya bilirsin filmin içinde her konu mevcut mutlaka ama mutlaka oku
02 Yorumla- +1 yıl
Listeme ekledim Sağol
Uğur koşar- Allah de ötesini bırak 'çok güzel bir kitap gerçekten mükkemmel hayatını değiştiricek diyebilirm bazı şeylerin daha çok farkına varabiliyosun
03 Yorumla- +1 yıl
Dini bir kitap degilse okuyayim
Christophe garange kızıl nehirler kesin okumalisin. Cinayet romani
01 Yorumla- +1 yıl
Bakacam sagol
Beyoğlunun en güzel abisi ahmet ümit - Beyoğlu rapsodisi oda Ahmet ümit güzeller bence
17 Yorumla- +1 yıl
evet biliyorum o da polisiye yazıyor değil mi
- +1 yıl
ben polisiye sevmiyorum belki seviyorumdur sadece şarlok holmsu okudum o da dedektif falandı sıkıldım bıraktım
- +1 yıl
sağol ben, m arkadaşta aynı şeyi söylüyor deneyecem bunu
+1 yılYeni başladıysan osman aysu kitaplarından başla. Casus, kanlı tutku olabilir.
03 Yorumla- +1 yıl
konu?
- +1 yıl
Polisiye yazar hep. Sıkmaz. Genelde 2 gün içinde bitirirsin. Edebi yanı zayıftır, bu yüzden akıcı gelir. Herhangi bir Osman aysu romanı okuyarak başla. Yeni başlayanlar için idealdir.
- +1 yıl
tamam eyvallah :)
+1 yılincir kuşları- sinan akyüz
konusu şöyle : bosna savaşı var ve bu savaşta Boşnak kızı suadanın yaşadığı gerçek bir hikaye anlaılıyor. emin ol çok güzel bir roman ağlayacaksın14 Yorumla- +1 yıl
ben gerçek romanları seviyorum zaten
- +1 yıl
tamam işte bunu tavsiye ederim kitapta anlatılanların hepsi gerçek yaşanmış hatta yazar kitabın kahramanı suada ile bizzat görüştükten sonra bu kitabı yazmaya karar veriyor. kitabın içinde herşey var. aşk, savaş, intikam, soykırım yani herşey bak oku
- +1 yıl
Sırplardan bu kitabı okuduktan sonra nefret ettim
- +1 yıl
tamam okuyacam
John VERDON kitapları elinden düşmez,
Son kitabı PATER PAN ÖLMELİ yaklaşık 500 sf dan biraz fazla ama bir günde bitti.10 Yorumla
+1 yılBoş ver birbirimizi kandirmayalim okumicani hepimiz biliyoruz haha :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyok yer i şiddetle tavsiye ederim fantastik seviyor isen
01 Yorumla- +1 yıl
peki listeme ekledim sağol :)
+1 yılBöyle buyurdu zerdust. benim universitelerim. madam bovary. iki sehrin hikayesi
03 Yorumla- +1 yıl
bunlar en beğendiklerin mi?
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
listeme ekledim sağol
+1 yılRomanların özetleri çok daha sürükleyici. Tasfiye ederim
11 Yorumla- +1 yıl
Yok be asli gibi olamaz
+1 yılAlfabe. 2 sayfa 27 harf. Sonu biraz dandik böyle aceleye gelmis gibi. V Y Z. Cok acayip
01 Yorumla- +1 yıl
peki sağol :)
şu an okuduğum kitabin ismi SİYAH ve gayet sürükleyici. .
01 Yorumla- +1 yıl
bitirdin mi?
+1 yılKahraman Tazeoğlu Bukre mükemmel birşey çok iyi oku hak vereceksin
10 YorumlaKahraman tazeoglu yaraliiii şiddetle tavsiye ediyorummm
01 Yorumla- +1 yıl
şiddetle tavsiyene uyuyorum listeme ekledim sağol :D
+1 yılkristin hannah: kıs bahçesi
jojo moyes: senden önce ben
s. t watson : uyuyana kadar
ahmet ümit: bab-ı esrar01 Yorumla- +1 yıl
sağol hepsine bakacam :)
- Kültür & Sanat konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılKızıl Nehirler
Leyleklerin Uçuşu
Siyah Kan53 Yorumla- +1 yıl
en iyisi hangisi onu listeme ekleyecem
- +1 yıl
Sıraladığım şekilde...
Gün Olur Asra Bedel
Ruhlar Dukkanı
Maksim Gorki'den Fırtınanın Habercisi
Savaş ve Barış13 Yorumla- +1 yıl
en iyisi hangisi? listeme sadece onu ekleyeyim :)
- +1 yıl
listeme ekledims sağol :)
+1 yılkayıp ruh romanı üç kitap ben her birini 1 günde bitirdim çok harika bir seri türk kiitabı
01 Yorumla- +1 yıl
liseme ekledim sağol :(
+1 yılkesinli, kle böğürtlen kışını okumalısın çok müthiş bir kitaptır
01 Yorumla- +1 yıl
Bogurtlen kisina baslayacagim elimdeki kitap bitsin de
+1 yılİncir kuşları harika bir kitap Sinan Akyüzün
Zülfü livaneliden de Serenad :)01 Yorumla- +1 yıl
incir kuşlarını çok duydum listeme ekledim sağol
robinson cruse bu kitabı okumadan ben kitap okudum deme
00 YorumlaKardesimin hikayesini siddetle tavsiye ederim.
01 Yorumla- +1 yıl
peki okuyacağım konusu ne?
incir kuşları sinan akyüz
13 Yorumla- +1 yıl
bu kitabı da. ok duydum listeme ekledim okuyacağım
+1 yılCanan Tan 'En Son Yürekler Ölür veya Eroinle Dans'
02 Yorumla- +1 yıl
sağol bu canan tan'ın ktaplarındaki karakterler Türk değil mi
- +1 yıl
türk ve bence çokta güzel
+1 yılOlasiliksiz tavsiye ederim
12 Yorumla- +1 yıl
konu ne?
- +1 yıl
ben sizden otomatik portakal'ı önermenizi beklerdim :D
Ne tur roman okursunuz?
013 Yorumla- +1 yıl
öncelikle 60+ sapık amcaların dilini kullanmışsın gibi hissettim :D ben roman severim böyle ilginç olsun şaşırsın mesela içinde bilgili bir adamın hazırcevapları olabilir mesela çok karizmatik bir seri katil yani dikkat çeken birşey kesinlikle olsun :)
- +1 yıl
demekki neymiş fazla saygılı olmayacan hemde hemen hemen aynı yaşta olduğun birine sen benim dediğim amcaları biliyor musun 16-17 yaşındaki kızların fotosuna ''çok güzelsiniz burcu hanım''veya ''tanışabilirmiyiz ipek hanım'' gibi yorumlar yapan tiplerden bahsediyorum. ve kitaplarını listme ekledim
- +1 yıl
hayır sen benden bir yaş büyüksün ben 18 yaşındayım face ile giriş yaptığım için değiştiremedim
- +1 yıl
benzediğini iddia etmedim zaten şaka yaptım ciddiye almana gerek yok
- +1 yıl
tamam o zaman görüşmek üzere cureeee hanım haziretleri ekselansları padişahları şovalyeleri anam babam :D
- +1 yıl
beni arkadaş eklermisiniz hanfendi :D
- +1 yıl
yine de sağolun hanfendi eğer isterseniz mesaj atabilirsiniz :D asfklasgpa
Sadece Başbakan Okusun / Erdal Demirkıran
06 Yorumla- +1 yıl
ne anlatıyor bu kitap?
- +1 yıl
bir ülkenin başbakanına akıl almaz bir adamdan mektup geliyor ve Başbakan bu yazılanları uyguluyor sürekli mektup geliyor. Akıl almaz olaylar oluyor. Mahkemeler kalkıyor işkence yerleri gibi yerler kuruluyor kimse suç isleyemesin diye. Kısaca ülkede herşey değişiyor acayip teknoloji kuruyorlar. Kimliklerde herkesin hedefi yazıyor. Sürükleyici bir roman hemen bitirirsin :)
- +1 yıl
güzele benziyor sağol okyacağım
- +1 yıl
o zaman sana şükranlarımı sunuorum :D
+1 yılSenden Önce Ben 😍
Lux Serisi01 Yorumla- +1 yıl
çok mu güzel?
bence "Bin Muhteşem Güneş"
01 Yorumla- +1 yıl
listeme ekledim sağol
+1 yılKurk mantolu madonna sebahattin ali mukemmel
01 Yorumla- +1 yıl
listeme ekledim sağol
wulf dorn psikiyatrist
15 Yorumla- +1 yıl
listeme ekledim sağol :)
+1 yılMaksim Gorki - çocuklugum
01 Yorumla- +1 yıl
güzel kitaba benziyor sağol okuyacağım :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılsuç ve ceza
11 Yorumla- +1 yıl
okuyacağım sağol
Grinin elli tonu serisi kesinlikle
04 Yorumla- +1 yıl
en çok okumak istediğim kitap bu kime sorsam bu kitabı söylüyor :D
- +1 yıl
Sagol listemin en başında bu kitap var
- Devamını Gör (38)
Devamını Gör(83)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz