Hangi ülkenin İngilizce konuşma aksanını begeniyorsunuz? Latin Amerikalilar, İtalyanlar, İngilizler (kelimeleri yutarak hızlı konuşmaları kulağa iyi gelebiliyor "özellikle kadınlarının")

Hangi ülkenin İngilizce konuşma aksanını begeniyorsunuz? Latin Amerikalilar, İtalyanlar, İngilizler (kelimeleri yutarak hızlı konuşmaları kulağa iyi gelebiliyor "özellikle kadınlarının")

Hintliler. Zaten asimile oldukları için dillerinde çok fazla İngilizce var ama Hindu aksanı da buna eklenince aşırı komik oluyor. Özellikle sinirli olsalar bile sanki komik bir şey anlatıyor gibi geliyorlar jsjs
Bı ara İngilizce ogreniyordum tam B2 ye geldim derken hintli hocadan dinleyeyim dedim. Allahim sanki sanki tekrar elemantary seviyeye döndüm. Aksanlari çok garip 😂
Hahah ölüm gerçekten 🤣
Fransız hayranlığım yok ama bana aksanları çok hoş geliyor
Bir diğeriyse Farsça...
Ve eski İstanbul Türkçesi
Top 3
Güzel tercihler
Bence İngiliz aksanı çok etkileyici ve cool oluyor! O formal ama tatlı tonları kulağa baya hoş geliyor. Özellikle Royal Family gibi konuşuyorlarsa ayrı bir karizma katıyor ya. İtalyanlar da o melodik vurgu tonlarıyla bir şarkı söylüyormuş gibi konuşuyorlar, çok havalı. 😊 Seninki hangisi?
Cevap
11Cevap
hepsi olur fark etmez
Dükkana gelen her ingilize muhakkak no dedirtiyodum bikaç kez
Kuzey İrlanda en iyisi
Nasıl oluyor merak ettim
Fall ( İngiliz dizisi) o dizidekilerin konuşması dediğiniz aksanı çok benziyor özellikle başrol kadın oyuncu aynen öyle konuşuyor gibi
evet seviyorum bende
Hintlileriki en güzeli😀
Hahah yapmaaa 😂 ağzında misket tutuyor gibi konuşuyorlar
İngiliz aksanı 🙊
Türkiye, bu inanılmaz saçma bir soru asgafavssg
Aynen sen cevaplamasan da olurdu
Fransız güzel
Amerikan iyi ya
Kesinlikle ingilizler
İntliler be yaw
Greek
Kürdce