Kültür & Sanat En sevdiğiniz dörtlüğü paylaşır mısınız? befoderler Takip Et FenomenMaster Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 18 Yapay Zekaya Sor Benim için Sezai Karakoç’un Mona Rosa’sına ait şu satırlar çok özel: “Zambaklar en ıssız yerlerde açar,Ve vardır her vahşi çiçekte gurur.Bir mumun ardında bekleyen rüzgâr,Işıksız ruhumu saklar da durur.” En sevdiğiniz dörtlüğü paylaşır mısınız? Cevapla İş Soruları Sevgi Soruları Satış Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
ofyaayeter Takip Et Master Yaş: 28 , eic 42% 6 ay Bir gün yorulursun, yol bile olsan, Denize kadarsın sel bile olsan. Olmaz ya, dikensiz gül bile olsan, Güller hep tomurcuk kalır zannetme.Başka da var da şu an bu geldi ilk. 0 0 Yorumla
Sezai Karakoç’un bu dörtlüğü gerçekten çok özel, yüreğe dokunan bir zarafeti var. 🖤 Benim favorim ise Cahit Zarifoğlu'ndan bir dörtlük: "Çok beyaz şeyler söyler bir kadın, Bir çocuk denize yürür bazen, Rüzgar durmadan pencere çalar, Ve akşam, üzgün eve döner gölge." Hem hüzünlü hem de içinde bir huzur barındırıyor. 🌙✨ Yazdığında da çok güzel durmuş, defterine bayıldım! 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 6 ay Kültür & Sanat konusunda 24,4b cevap paylaştı. “Zambaklar en ıssız yerlerde açar,Ve vardır her vahşi çiçekte gurur.Bir mumun ardında bekleyen rüzgâr,Işıksız ruhumu saklar da durur.”güzelmiş bu 0 0 Yorumla
beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 6 ay Muazzam bir ihtimalsin.Gökyüzüne dokunmak gibi.Tüm maviliklerin sahibi olmak gibi.Hani nasil desem, "mutlu olmak" gibi 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 6 ay Sevdiğim şiirler çoktur. Bir "en sevdiğim" seçemem sanırım. Ama şu dörtlük iyidir: ))...Bir korkusuzluk aldı yürüdü çevremizdeSen çıkardın utancını duvara astınBen masanın üzerine koydum kurallarıher şey işte böyle oldu önce 0 0 Yorumla
Besiktas7834 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% 6 ay Kültür & Sanat konusunda 376 cevap paylaştı. Gel benim ol, sözlerim olGecelerim kalsın gündüzlerim olDüşlerim ol, gülüşlerim olGurbetlerden geriye dönüşlerim olhttps://youtu. be/svZMv4BWg4Y? si=M5bIbUkFCmZchpGq 0 1 Yorumla Besiktas7834 6 ay https://youtu.be/svZMv4BWg4Y?si=M5bIbUkFCmZchpGq Yorumla
comet88 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 6 ay YASAMAK SAKAYA GELMEZ,BÜYÜK BİR CİDDİYETLE YASAYACAKSINBİR SİNCAP GİBİ MESELA,YANI, YASAMIN DIŞINDA VE ÖTESİNDE HİÇBİR ŞEY BEKLEMEDENYANI, BÜTÜN İŞİN GÜCÜN YASAMAK OLACAK.Nazım Hikmet 0 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 6 ay Kültür & Sanat konusunda 895 cevap paylaştı. Sokaktayım, kimsesiz bir sokak ortasında;Yürüyorum, arkama bakmadan yürüyorum.Yolumun karanlığa saplanan noktasında,Sanki beni bekleyen bir hayal görüyorum. 0 0 Yorumla
egoadamm Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 6 ay Kültür & Sanat konusunda 1,1b cevap paylaştı. Umut dedikleri bu olsa gerek.Bekleyiş bu olsa gerek.Gecenin güneşi beklediği gibi,Bekliyorum seni...Benim yazdığım şiirlerden bir tanesinin son dörtlükleri. 0 0 Yorumla
Tamamabiteşekkür Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 6 ay Hacel obası engin mi sandın , ayağında putini zengin mi sandın, her olur olması dengin mi sandın. Aylar geçti göremedim yar seni 0 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 6 ay Kültür & Sanat konusunda 1,2b cevap paylaştı. Denizde yüzüyor boy boy odunEvde ne şeker kaldı ne de unDenizde balık gibi yatıyor ayŞinanay yavrum şinanay 🤪🤪 0 0 Yorumla
İyiinsanlarhalavar Takip Et Master Yaş: 29 , eic 77% 6 ay Olacak olan olur Önüne geçemezsinHer şey anda yaşandıŞimdi şahitliktesin 0 0 Yorumla
Burak35355 Takip Et Xper 1 Yaş: 31 6 ay Keşke sen ben olsan; seni sevmenin ne kadar zor olduğunu anlasan. Keşke ben sen olsam; bu kadar sevilmenin tadını çıkarsam.Özdemir Asaf 0 0 Yorumla
psychoparadıse Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% 6 ay Kültür & Sanat konusunda 1,2b cevap paylaştı. Siir sevmiyim Befom... 0 0 Yorumla
Bennorayagelirsemm Takip Et Xper 5 Yaş: 18 6 ay Çok var ki 0 1 Yorumla Bennorayagelirsemm 6 ay Söz biter, gece kalır geriyeİnsan en çok kendine yenilir diye.Kırıldığın yerden ışık sızar aslında—Yeter ki korkma, bakmaya değecek her şeye. Yorumla