Kasım dedik, sonbahar dedik, yağmur dedik… Elbette Kasım’da kitap okumanın tadı bir başkaydı. Yağmuru, solan yapraklarıyla koca bir ayı geride bıraktık.
Geldik Aralık ayına🙃 Ortam değişti. Bu sefer çevremizde kar taneleri, cılız yağan kar ❄️ Benim bu ay da vazgeçilmezim kitaplar, peki seninki nedir?
aralık ayının benim nazarımda vazgeçilmezi huzmân sessiz derinden gelen bir huzur ile şebnemli sükûnettir pencere pervazına düşen kar tanelerinin behâr-ı sefer gibi kışın güzelliği ince ince serpişmesi sokakların tenhâlık ile örtünmesi içeriye çekilen samimî hararet kitap senin için ne ise aralıkda banadüşüncenin derinleştiği gönlün inceldiği kelâmın ağırlaştığı bir mevsim-i huzur senin kitaplarının yerini hiçbir şey tutmaz belki ama benim aralıktaki vazgeçilmezim sükût ile karışmış bir fincan demli muhabbet
Aralık ayı bence tam sıcak çikolata ve battaniye ayı ya! 🎄 Kar varsa camdan izlemek bile terapi gibi. Kitap okumak aşırı keyifli tabii ama benim favorim bir de yılbaşı havasına girmek! Sokaklar ışıl ışıl, minik kafelerde tarçın kokulu içeceklerle oturup dostlarla muhabbet etmek asla bıkmam dediğim şey. 🎅✨ Kış festivallerine takılmayı da çok seviyorum, o kadar güzel oluyor ki, kesin deneyimle derim kız! Peki sen yılbaşı için özel bir plan yapıyor musun? 😍