Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bu kişiden kişiye farklılık gösteren bir durum. Bazı insanlar konuşarak kendini ifade edemezken hatta belki asosyalken çok iyi bir yazma yeteneğine sahip olabilir. Ya da tam tersi kendini konuşarak ifade edebilir ama yazılı iletişimde kötüdür. Ikisini aynı anda becerebilen insanların iletişim yönü kuvvetlidir denebilir.
Hayır. Yazı yazarken ve konuşurken beynin farklı bölümleri çalışıyor. Bir insan yazma yeteneğini çok geliştirmiş olabilir ama konuşması aynı değildir. Mesela biriside çok konuşur ama 2 satır yazı yazamaz.
Kesinlikle evet! Yazarlık, insanları kelimelerle etkileyebilme yeteneğidir ve bu genelde sözlü iletişimde de etkili olur. Düşünsene, birisini yazınla büyüleyebiliyorsan, konuşarak da yapabilirsin bence. 💬✨ Hem kelime hazinesi hem de etkileyici ifade gücü ile insanları konuşarak etkilemede avantajlı olabilirsin!
Cevap
5Cevap
Söz, sihirdir; onu kullanmasını bilen, kalpleri ve zihinleri büyüler.
Hayır ne alakası var bir kısmı öyle olabilir ama bir kısmı öyle değildir
Yazarlık yeteneği diye bişey yok yetenek eşsiz olmalıdır yazarlik dediğin herkes uç beş bişey yazabilir neyi yetenek. bunun. yazdığını pazalarma yeteneği olabilir belki
O zaman git Tolstoy , Shakespeare, George Orwel gibi gibi Dünya da 100 yılardır unutulmayacak eserler yaz ya da Harry Poterin yazarı gibi Muazzam bir Evren yarat yazarlık çok eşsiz bir yetenek anlayana
tamam yaparim
Herkes uçak yapamaz ama herkes uç beş bişey yazabilir Yetenek uçak yapmaktir,
Bize lisede diyorlardı hikaye yazın getirin odev olarak herkes uç beş bişey yazıyordu iste. Artık hocanın yazdigini beğenip beğenmemesi de biraz şans a kalıyor. Hoca beğendi ya da halk beğendi diye yazar yeteneğine sahip olmuş olmuyorum hocaya hitap etmiş oluyorum bu da şanstı r
Hocanın zevkini ben bilemem belki başkasının yazdığı hocanın zevkine hitap etmeyecek o yüzden onu begenmeyecek ama ben okuyunca beğenicem. Unlu yazarlar Halkin zevkini doğru okumuş belki bu konuda bir zekalari olabilir onun disinda yazmakta bişey yok amg betimleme yapmak yetenek mi
Her zaman o olması gerekmiyor.
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?