Neden, okumadan geçebilirsiniz?

Bu gün çok daha iyim. Sensiz mutlu ve huzurluymuşum. Aklıma geldin evet Ama içimde Özlem yoktu Sadece ne kadar iğrenç birisi olduğunu düşündüm. Evet arada o kızla kıyasladım kendimi onu mu daha çok sevdin yoksa beni mi? Ama önemi olmadığını anladım senin gibi birisi sevmesin beni ama ben seni nasıl sevmişim bilmiyorum. Biliyor musun hayatıma benim gibi birisi girmez bir daha. Ben senin yaralarını sarmak istedim iyi gelmek istedim ama sen o ilgimin zerresini hak etmemişsin. Benim için ne zaman çabaladım diye düşünüyorken sen o kızla vakit geçiriyormuş sun evet aramızda bir şeyler olmadı sevgili değildik ama Umut verilmesi nasıl bir şey onu anladım. Sana iyi geldi mi hangi travmanı besledin bana umut verirken. Çok iyi rol yapıyormuşsun. Neyse olsun tecrübe oldun yarı yolda bırakılmadım da demem artık. Hep ilk adımı sana Ben atarken aynısını o kıza yapıyormuşsun. Neden sevmedin beni neden hiç peşimden koşmadın neden sevmiyorken seviyormuş gibi yaptın, neyim eksikti o kızdan? Neyse canın sağ olsun. Bu zamana kadar kendimi kimseyle kıyaslamadım şimdi de kıyaslama sadece hak ettiğini bul. Ummadığın anda aklına geleyim ve ne kadar haksızlık ettiğini anla istiyorum. Seni sevmiyorum nefret etmiyorum hiçbir şey hissetmiyorum. Bir daha senin için ağlamıycam. Sana ah edip kalbimi kirletmeyeceğim çünkü bedduayı bile hak etmiyorsun. Bugün çok daha iyi hissediyorum kendimi.
Neden, okumadan geçebilirsiniz?