Kitap okurken karşılaştığım bazı şeyler karşısında hiç sakin kalamıyorum bazen.. Yanlışlıkla kitabın üzerine dökülen su, karakterlerin sinir bozucu hareketleri, kitabın en heyecanlı yerindeyken birinin inatla seslenmesi 🤦🏻♀️

Kitap okurken karşılaştığım bazı şeyler karşısında hiç sakin kalamıyorum bazen.. Yanlışlıkla kitabın üzerine dökülen su, karakterlerin sinir bozucu hareketleri, kitabın en heyecanlı yerindeyken birinin inatla seslenmesi 🤦🏻♀️

Kitap karakterlerinin canım karşı sakin kalamıyorum. Ve bir şey daha eklemek gerekirse benden küçüklerin bana efelenmesi , büyüklerinde ben bir şeyi yanlış yaptıysam üslubuna anlatamaması bir bilmiş bilmiş tavırlar. Bòyle anlatacaksın hiç anlatma değil mi? Bak düşüncesi bile sinirlendirdi jdjdjjdd
Canım olan yer canım otomatik kalvye nasıl canım diye düzeltti onu ksjsjjsj
😂😂
Yaaa bak yazarken bile şey olmuş :d çıldırmalık
Otomatik klavyenin sorunu 😅
: )))
En son dizi izlerken sakin kalamadım. Kötü karakterler bir hayli fazlaydı. Kötülük fazlaydı. Belâ okumadan, sövmeden edemedim.
Teşekkür ederim 🌸.
Rica ederim 🤍
Genelde haksızlık ya da iki yüzlük durumu olduğunda sessiz kalamıyorum kimse kusura bakmasın bakıyorum adamın davranışlarıyla söylemleri bambaşka bugün ayrı konuşuyor yarın başka konuşuyor bana geliyor başka konuşuyor öbürüne gidiyor başka konuşuyor delikanlı olmayan adam sevmiyorum
Teşekkür ederim
Rica ederim
Yalan, ikiyüzlülük, birinden haber alamama, sevdiğim birinin başına bi şey gelmesi, bi şeyler izlerken, oynarken veya yerken dibimde konuşulup bi işler sorulması
Kitap okurken birine laf anlatmaya çalışmak zaten başlı başına bir sabır testi 😅 Hele en heyecanlı yerde seslenmeler yok mu, hayat duruyor sanki! Ben bir de kitap köşeleri kıvrılmışsa ya da biri kitabın ortasına hamle yapıp “Nerede kalmışsın?” diye sorarsa deliriyorum! 😤 Kendi dünyamda süzülürken rahatsız edilmek hiç hoş değil. Eğer sen de sinirleniyorsan baya haklısın! Bu durumla baş edebiliyorsan süpersin. 💪📚
Cevap
5Cevap
Bilmiyorum tahammül seviyem cok azaldı rastgele bir şeye sinir oluyorum, yani öyle spesifik bir sey yok gibi
Yanımdaki birisinin konuşurken beni ısrarla dürtmesi.
çok çıkmaza girdim ama yarım saat oturu düşünürüm sonra enerjim geldiğinde geli verir bacım.
İhanet, yalan, salq yerine koyulmak gibi gibi
Haksızlık ve saygısızlık karşısında.
Çocuk şiddeti
Haksızlık
Saygısızlık
Haksızlığa gelemem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?