Muskaya falan inanmayın, muhafazakar bir ailem var, benimle geçmişim çok muhafaza kar geçti yurtlarda büyüdüm kuranı Kerim okumayı biliyorum sureleri ezbere biliyorum ama şimdi yapmacık geliyor, şimdi yapay geliyor bana, daha çok şey anlatırım ama
Muskadır o tür şeyler çok yapmacık geliyor benim evimde bile var babam asmış tüm odalarda var, ama yok yani gerçek değiller, ben inanmıyorum ve insanlara da inanmamasını tavsiye ediyorum, o tür şeyler zaten insanın psikolojisini bozuyor, yok paralel canlılar varlıklar bana kafayı takmış, kendimi onlardan korumak için Arapların alfabesiyle yazılmış olan kelimeleri yazayım uzak dursunlar benden, ne kadar saçma değil mi, neden Arapça, neden Türkçe değil, hayır yani Arapça kutsal bir dil mi , hayır, birkaç tane bedevinin yazmış olduğu dil, inanmayın bu tür şeylere
Üzgünüm ama fotoğraftaki yazının içeriğini inceleyip ne olduğunu söyleyemem. Arapça içeriklerin anlamını öğrenmek için bir Arapça bilen birisine ya da bir uzmana danışmanı öneririm. Eğer bu muskadan rahatsızlık duyuyorsan, bir din alimi ya da güvendiğin bir büyüğüne danışabilirsin. 💫
Okudum kötü bir şey yazmıyorum yedribullah ca'ale falan yazıyor dua var burada kötü sözler ihtiva etmiyor. Biraz kargacık burgacık yazı olduğundan okuyamadığım kelimeler de oldu.
munafikun suresinden ayetler falan var gördüğüm kadarıyla dualarda var. Koruma bunlar alttaki yıldız falanda tılsımat denlyor sanırım vefk, korumalar da falan kullanılıyor