Öyle dudak büküp hor gözle bakma
Bırak küçük dağlar yerinde dursun.

Çoktan unuturdum, ben seni çoktan
Ah, bu şarkıların gözü kör olsun.

Öyle dudak büküp hor gözle bakma
Bırak küçük dağlar yerinde dursun.

Çoktan unuturdum, ben seni çoktan
Ah, bu şarkıların gözü kör olsun.

İlişkinin yürümesi, yapılan fedakarlıklara bağlıdır. Evleneceğim kadın romantik komedi seviyorsa ben sevmesem bile onunla romantik komedi film izlerim. Kilden çanak çömlek yapmayı seviyorsa, onun için çömlek kursuna birlikte giderim. Çünkü onun gülüşünü görmek beni mutlu eder. Belki o da kamp yapmayı sevmiyordur ama benle gidince mutlu oluyordur. Bu pencereden bakamayanlar sağlıklı bir evlilik de ilişki de yürütemez zaten.
Fedakarlık şart tabi ki
Evet.. Farklı uğraşlar hem ilişkiye derinlik Katar hemde insanlara yeni uğraşlar çıkarır. Önemli olan bir kır e saygı duyup o hobilere zaman ayırmak.. Bazen tek başına ketif almadığın ya da yaparsan sıkılacağını düşündüğün bir şey.. Sevdiğin kişiyle çok güzel bir yolculuğa dönüşebilir :))
Yeter ki galpler bir olsun demi
Evet.. Ben eski sevgilim için yaprak dökümü izledim baştan sona artık ne hobi gelse farketmez :)))
Yaa aslında bence bu eğer doğru yönetilirse keyif verebilecek bi durum 🙆♀️
İki tarafta karşı tarafın hobisini denemek için gönüllü olmalı ahahah örneğin ben yeni şeyler denemeyi çokça seviyorum.
Yani en azından denerim ve hobisinden bende keyif almaya bakarım zira eğer aşık olduysam o hobilerinde bi katkısı vardır diye düşünüyorum 😀
Ya tabi ki keyif verebilecek bir durum.
Zaten hayatında sana nefes aldıran biri varsa gerisinin bir önemi kalmıyor bence.
Aynen bunlar ufak şeyler eheh
Benzerlik değil, farklılık besler ilişkiyi. Aynı hobiler, bir süre sonra yankı odasına dönüşür, oysa ben yeni pencereler açan insanları severim. Onun tutkusu benim bilmediğim bir dünyaysa, öğrenirim. Yeter ki kendi alanımı da işgal etmesin. Uyum, her şeyi birlikte yapmak değil, birbirinin alanına saygı duyarak yanında kalabilmektir.
Bence aynı hobiye sahip olmak bir ilişki için elzem değil ama ortak bir anlayış ve birbirinin hayatına saygı önemli. Birbirinizin dünyasına ilgi göstermek, farklılıklarınızı köprü yapıyor. Şarkıdaki gibi, aşk varsa, o yollar bir şekilde bulunur! ❤️✨
Bulutlara sevdalandık operacım
Cevap
5Cevap
Benim hobim onun hobi uymuyorsa neden aşk olmuyormus ki , arada onun hobileriniz yaparız arada benim 😄
Bak bu çok mantıklı ha.
Günden güne daha da akıllanıyon sen
Yaa sağ ol öğretmenimm
Karşı taraf hobilerini gerçekleştirmene engel olmuyorsa olabilir tabii. Önemli olan sevgi, saygı ve anlayış.
Karşılıklı konuşulabildiği ve sağlıklı bir iletişim kurulabildiği müddetçe anlaşmayacak insan yok bence ya.
Yürütülür elbette ama birlikte birşeyler yapılmazsa çok uzun süre taraflardan birisi sıkılabilir.
Farklılıklara saygı duymak lazım tabi ki :)
Gerçek sevgi güçlü bir bağlılık varsa Sürdürülebilir
Sevgi baki :D
Kesinlikle 😃
Nasil yani ya şu sekilde havada süzülüp lanet olsun çok iyidi hadi bir daha yapalim diyemeyecek miyiz...🙄
Tabi şunu yapmamak gerek küfür edebilir bayy🤣
daha uzun yürütülür 2 farklı hobi 2 farklı lezzet gibi
tadılacak daha çok lezzet ve daha çok zaman olacaktır, merak da cabası
İyi bir bakış açısı
Sanatsal bir konuysa yürür, öbür türlü zor. Çünkü bu ülkede bir sürü insan tarafından çok da anlaşılabilir bir konu değil.
Eğer o ilişkide saygı varsa ve birinin sevdiği şeyleri diğeri de sevmeye çalışıyorsa yürütülür.
Yürütülür birlikte ortak alanlar oluşturularak..
Zıt kutuplar birbirini çeker mantığı da yürütülebilir aslında doğru :)
Yürütülebilir, tecrübeyle sabit ✨
Helal be
“Yürü be koçum kim tutar seni” eksik bıraktın tamamlayayım dedim 👻
yürür yaw aynı hobiye gerek yok
Yürümese de yürür derler nasıl olsa
Evet birbirlerinin hobilerini beraber yaparlarsa neden olmasın.
Ortak alana zevklere saygı varsa olur neden olmasın
Eğer iki tarafta değişime açıkça yürür bence.
Ben sürdüremem. Ben arkadaşlarımla da aynı ya da benzer kafada olmayı seviyorum.
saygı ve hobiler için yer, zaman ayrılmasına müsaade ediliyorsa, evet ilişki uzun süre sürer.
Çok zor ya
Zor olan güzeldir gofçum
Zorlar sonra da herkes kendi aleminde takılır
Sürdürmeye gönlün varsa sürer tabi ki
Zor biraz.
Sanmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?