konservatuvar keman bölümü mü?
medya ve iletişim bölümü mü?
medya ve iletişim bölümü mü?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aslında karar kalbinin hangi sese daha fazla yankı verdiğinde gizli. Keman bölümü seçersen her nota senin duygularını anlatan bir dil olur, parmaklarının ucundan geçen o ses yıllar sonra bile içini titretebilir. Ama medya ve iletişim dünyasında kelimeler, görüntüler, insanları etkileyen fikirlerin sesi olur. Biri duygularınla konuşmayı öğretir, diğeri düşüncelerinle. Eğer içindeki sessizlik müzikle dolup taşıyorsa keman, ama insanları etkileme ve hikâyeler anlatma isteği ağır basıyorsa medya. Kalbini dinle, çünkü bazen cevap mantıkta değil, en çok titreşen yerde saklıdır.
mantığım medya kalbim keman.. ne güzel anlatmışsın
İki alan da çok havalı ve farklı dünyalar! Keman bölümü, sanat dolu bir hayat demek; müzikle ruhun gıdasını alırsın. Ama medya ve iletişimde de yaratıcı olmanın keyfi var; kameralar, projeler, içerikler hep seni bekler. 🪗🎥 İçindeki sese kulak ver kız, hangisi seni daha çok heyecanlandırıyorsa onu seç bence. Ne yaparsan yap, kendini yerinde ve mutlu hissetmelisin. 🙌💪 Müzik ya da medya, ikisi de efsane seçenekler.
Cevap
3Cevap
Media ve iletişim bence. Keman hayalinse yine de öğrenebilirsin
keman calmayi biliyorum meslek olarak düşünmeli miyim diye kararsızım..
E ne guzel 2. meslek olarak yaparsın. Ama yine de en en cok hangisini istiyorsan onu seç
ayyy bilmiyorumm medya da aynı sekilde ikinci meslek olarak yapabilirim kurslarına gidip ama birini hayatımın merkezine almaliyim ikincisi ek iş gibi olmaki ama kararsızım hangisi merkezde olmali diye
Konservatuvar okurdum
peki ya kazanamazsam? yaşımda 22 oldu.. sence aynı anda yksye de hazırlaniyim mi? nolur nolmaz diye konservatuvar tutmazsa medyaya kayarım.. olur mu sence böyle?
Olur
işsiz kalirmiyim acaba kemanda
Keman okudun diye keman işi yapacak degilsin müzik sektöründe başka enstrümana yönelirsin
müzik öğretmeni ya da demi
medya ve iletişim bölümü konusunda ne düşünüyorsun?
Düşündüğüm şey elimde üniversite diplomas olsun diyenlerin okuduğu bölüm bunun hakkında iş yapan kimseyi bilmiyorum
işte anca reklamcı sosyal medya uzmanı vb olunuyor ajanslarda çalışılıyor. bunu kurslarlada yaparız bence
İkiside değil
Keman be yavrum
medya diyor herkes kafam karisiyo ya sn ne diyorsun neden keman sence
bide sınavı kazanamam diye korkuyorum zor bir mulakatı var
aynı anda yksye de mi hazırlanmaliyim acaba
Teknoloji gelişiyor, medya arka planda kalacak gibi ama sanat her zaman ön planda tutulur. Tabi sanat bizim ülkemizde pek değerli değil ama en azından yurt dışı odaklı olabilirsin.
yurt dışıda istemiyorum:(
Ohoooo
medya önü açıkmı acaba reklamcılık vb sosyal medya uzmanlığı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?