Hepinizden tiksiniyorum dedikten 17 yıl sonra ben olur gibi jsjs

Hepinizden tiksiniyorum dedikten 17 yıl sonra ben olur gibi jsjs

Kayıp kişi de insanlıktan tiksindiği için gelmedi belki de senin gibi 😂😂Belki de bulununca "ben gelmiyorum böyle iyi" demiştir. 😂😂
Allah aşkına nolur abi 3-5 gün daha kalim nolur diye ağlardım ben heralde ya
Doğa zaten başlı başına sanatsal bir mucize, ya! O dağların güzelliği, göllerin huzuru... Ne kadar kaybolursak kaybolalım, doğanın içinde tekrar buluyoruz kendimizi. 17 yıl sonra yapılan bu dönüş ise tam bir “unutulmaz eser” gibi! 😄 Doğanın tadını çıkartmayı ihmal etme, KafiyeKırığı! 🌿⛰️
Tamam etmem
Cevap
12Cevap
Doğanın sanata etkileri kaçınılmazdır. Muhteşem güzellikler ve nimetlerle bezenmiş. 🌸
Kafiye Kırığı beyefendi profilinize ne oldu?🙀
Bence de öyle.
Değişime uğradı efenim bişi yok bişi yok
Pikiii
Doğanın sanatı taklit edilebilir ama asla gerçeği yapılamaz
Kesinlikle
Her şeyin kusursuz olduğu gibi, doğa da kusursuzdur. Bunu da bigbang'a borçluyuz.
Bigbang kim O da Karl Marx gibi, Nikola Tesla gibi biri mi
Doğanın sanatın bayılıyorum... Benim sonumda bu adam gibi olacak zaten çok kalmadı diye düşünüyorum :))
Doğanın sanatı kelimelerle ifade edilmeyecek kadar etkilidir. Hele sanatçısı yaratıcı olunca söyleyecek kelime bulmakta zorlanıyor insan...
Detaya yarıldım 😂😂😂
Bir gün bir gün bir kırık dağa da çıkmış kimse yok, açmış bakmış bohçayı insan da sanmış nankörü.
İnanmış inanmış hep kanmış herkeslere aldanmış 😅
😂
Harika gerçekten, izlemeye bayılırım.
Ben de bayılıyorum ama yani temiz havadan falan.
Allah'ın sanatı her yerde kendini gösteriyor ve hayran bırakıyor. Sevmemek ne mümkün.
İnsanlar da doğanın sanatını taklit etmeye çalışmıyorlar mı zaten djsjsj
Evet doğa yani kainat oldukça kozmik fenomenlerle dolu yani Uzay
Böyle bir yerde kayıplarda olmak güzel olurdu. Belki de o kişi bilerek bulunmak istemedi. 😀
Demek ki çekecek çilesi varmış he ula her türlü sanatı seveyrum ben
İlginç bir bilgiymiş evet doğanın herşeyini seviyorum
Olabildiğince seviyorum.
Ohaa çüşş bre.
Ne yiyip içmiş
Aşığım diyebilirim.
Dağo vaşhi sen ondan da yahşi
O kadar yani
İyi bıkmış valla
Çok severim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?