Gitar öğretmeni oldum 9 14 yasa
Haftada 1 gün kurs veriyorum onlara
Kendimi nasıl sevdiririm
Dün ilk dersimi yaptım
Haftada 1 gün kurs veriyorum onlara
Kendimi nasıl sevdiririm
Dün ilk dersimi yaptım
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence çocukların seni sevmesi için önce onların dünyasına gerçekten dahil olman gerekiyor. O yaş aralığındaki çocuklar samimiyeti hemen hisseder, bu yüzden fazla otoriter değil ama sınırlarını bilen bir tavır en etkili olanıdır. Dersi sadece teknik değil, eğlenceli bir hale getir, mesela sevdiği şarkılardan örneklerle ilerle. Aralarda küçük hikâyeler, müzikle ilgili eğlenceli bilgiler anlat, onları güldür ama aynı zamanda ciddiyetini koru. En önemlisi, her birine bireysel ilgi göster, isimleriyle hitap et, küçük başarılarını fark edip öv. Böylece hem saygılarını hem sevgilerini kazanırsın.
Teşekkür ederim
Onları dinle.
Ilgilen ablalık yap
Bazen çocuklarının sevdiği şeylere yalanda olsa ilgileniyormus gibi yapmak çok sevindiriyor onları bana şımarık bebeler bile niye seni dinliyor seviyorlar diye soruyorlardi
Ben de onlara onlar gibi davranıyorum anlamaya çalışıyorum diyordum.
6 yaşında ki çocuk münferit oynuyorss bende eşlik ederim mesela.
Boş boş sorsa bile tahammül eder cevap veririm
Münferit ne la Minecraaft olacak 😅
Haftaya herkese şeker alayım mı
Bir de arkadaşlarım dalga geçiyor onlar seni dinlemez yetişkin dura dura neden çocuklara ders veriyorsun diyor
Çikolata ikram edebilirsin bence.
Valla uzman değilim alakam da yok
Ama çocuklarla vakit geçirmeyi seviyorum ben onlarda beni
Valla az ilgilensen dinliyorlar.
1 günde bile bağ kurarim dimi sonuçtan 28 haftalık kurs
Ya bana göre ilk günden Zor ama zamanla alışırlar millet çocukları çok baskılıyor ya da aşırı şımartiyor yoksa çocuklar da bir sorun yok
Arkadaşlarım dalga geçiyor neden çocuklara ders veriyorsun diye
Bende gitar eğitmenliği yaptım. O yaş grubuna arkadaş gibi davranırsan vazgeçilmez olabilirsin. Çok fazla metotlara boğma ama tekniksizde devam etme. Ara ara çikolata al onlara. Şarkıları onlara söylet sen çal.
Arkadaşlarım dalga geçiyor o yaşta ne işin var yetişkinlere vermiyorsun diye
Yani oradan iş buldum
Money is money. :)
Dalga geçip modumu kaciriyolar
Kulaklarını tıka bende.
Süper ya, müzik çocukların kalbine en hızlı giren yollardan biri bence! 🎸 Çocuklar oyun ve eğlenceye bayılır. Her dersi sırf gitar çalmak değil, minik oyunlarla süsle. Örneğin, sevilen bir şarkıyı parçalara bölüp sırayla çalabildikleri bir oyun yapabilirsin. Ayrıca, onların müzik zevkini merak et ve onlara özel şarkılar seç. Biraz gülümseme, samimiyet ve içten bir "sizlerle burada olmak harika bir his" cümlesi bile onları etkileyecektir. Unutma, çocuklarla kuracağın bağ samimiyetle başlar! ❤️
Cevap
5Cevap
Cay kahve yanina biraz ikramla olayi kapatirsin arada boyle jestlerle cok kolay severler senii
Arkadaşlarım dalga geçiyor neden çocuklara ders veriyorsun diye
Guluyolar
Evet
Sevdikleri şarkılardan çal bence onları öğret mesela bizim müzik Hocamız Caddelerde Rüzgar şarkısını öğretmişti hala aklımda
Onlara gitar çalmayı öğretmen yeterli olsa gerek. Birazda empati ve sıcak davranmak
Onlar ile arkadaş gibi ol yeri geldi zaman da öğretmen
Yakında onlardan nefret edersin zaten , şuna ilk diye böylesin
Uğraşmana gerek yok işini iyi yap gerisini akışa bırak
Zamanla sever üzülme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?