E-kitap kolaylık sağlar aslında ama sayfaların o kendine has dolusunu hissettiremez tabii…

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kağıda dokunma hissi kokusu başka ancak günün çoğunluğu dışarda geçiyorsa da e kitap okuyucular çok mantıklı oluyor. Ben genelde elimde olan kitapları tabletime de indiriyorum. Her an istediğim zamanda kitabımı ister kitaptan ister tabletten okumak çok hoşuma gidiyor
Normal kitap... e kitap benim okuma hevesimi kaçırır ya, yok efendim şarjım bitti okuyamıcam falan. Üstten bildirim alttan mesaj onlara bakıcan falan. Elimde kitap hissedersem daha iyi odaklanırım.
Sayfaların tozunu tutmak tabiri daha güzel aslında. Tabi bazen e kitapta gerekli olduğu durumlar oluyor ancak diğerinin hissettirdiği duyguyu veremez.
Kesinlikle o kitap kokusunu, sayfa çevirmenin o şahane hissini hiçbir şey veremez bence! Ama kabul ediyorum, e-kitap da pratiklik açısından çok iyi. Özellikle dışarı çıkarken çantan hafif kalıyor. İkisi için de ayrı ayrı gönlüm var ama favorim hep normal kitap 📚✨ Sen hangisini tercih ediyorsun kız? 🙈
Cevap
27Cevap
PDF'ten okuyorum. Bilmiyorum alışkanlık hale geldi. Dijitalliğin getirdiği cezbetme de olabilir.
E-kitap okumadım ama iş yerindeyken sesli kitap dinlerken çalışıyordum Birkaç tane kitap dinledim ama gerçek kitap okumanı zevkini vermiyor
E kitap okuyucu bence yüzyılın icadı. Yanımda yüzlerce kitap taşıyabiliyorum. Ayrıca ormanları kurtarmak lazım )
Normal kitap tercihim kitabın yaprak kokusunu seviyorum... Sayfa seslerini... Bana daha rahatlatıcı geliyor...
Normal kitap seviyorum kitaplığımda yerini alsın her şey yeterince sanal oldu bari kitabım gerçek olsun
E kitap gerçekten kullanışlı fakat gerçek hissi normal kitap verir... Dokusu kokusu hikayenin tam ortasına düşürür
Normal kitap, o kitabın kokusu bile bir başka oluyor. O kokuyu duydukça tekrar matbaa işine giresim geliyor.
Tek avantajı, her yerde yanında taşıyabiliyor olman. Onun harici normal kitabın yerini tutmaz.
Kitaptan ışık çıkarsa gözlerim çabuk yorulur, o yüzden normal kitap.
Kitap kokusu daha nostaljik
Diğeri metalik kalıyor
Ben burada boyutu önemsiyorum şahsen tabletten gayette keyfli okuma yapılıyor
normal kitabın yerini asla tutumaz. o kitabın kokusu bile başlı başına okuma sebebi
Bilgi bilgidir e-kitap bence daha mantıklı kitap taşıma derdin yok
E kitap okuyamıyorum. Gözlerim rahatsız oluyor
Ben sevmiyorum dijitalden bir şey okumayı. Sırf bu yüzden kitap bekliyorum.
kitap evlerinde aradigim kitaplari bulamiyorum 😔😔
E kitap mecburen. Kitapçı gezecek durumda değilim. Normal kitap daha güzel ama.
Normal kitap
Elime alıcam sayfalarına dokunucamm kokusunu içime çekicem altını çizecem
Normal kitap tabi ki e- kitapta sayfa atlarım
Normal kitap tabii ki de
Kitabı elime alıp hissetmem gerek
e kitap imza kaşe mühür
Normal kitap daha iyi...
Net
E kitaptan çok okudum
Normal kitaplardaki hissi vermez e kitap
aynı dadı vermiyor hiçbi zaman
Normal kitap harici okumak gelmiyor içimden