Çok aşıksın
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
10Cevap
Bilmiyorum muhtemelen yazmam
Yazarım içimde kalmasın diye
🤷🤷🤷🤷
Sonuçta o yarayı da o sarabilir
İvit, sabrım tükenene kadar yazmayı kesmem
Yazarsan daha çok kırılırsın
Ve yazarsan değersiz olursun ve yazarsan eskisi gibi hissedemezsin kırılan hiçbir şey eskisi gibi olmaz
Neden değersiz olurum ki duygularımı ifade etsem
Ona kırıldığımı beni yanlış anladığını söylesem
Ozaman sen yaz bazı insanlar bazı şeyleri yaşamadan göremez
Ne demek istediğini anladım ama unutamıyorum sadece ve kendi içimde bunun bir çözümü yok
Bak kimler kimleri unuttu illaki unutacaksın hem o olmasa dünya da yalnız mı kalıcaksın? Bir insan değer görmek istiyorsa bunu en başta kendi kendine yapmalı sen kendine değer verki herkes seni değerli görsün
Ben kendime değer veriyorum. Ama çevremdeki insanların böyle olduğunu düşünmüyorum. Sınırlarını kolaylıkla aşıyor istediği gibi kknusuyor. Her iletişim kurduğum kişide aynı sorun var genel olarak kız veya erkek..
Sınırları sen belirle ozaman kimsenin aşmasına izin verme
Hayır herkese aynı davranıyorum yapmacık veya zorlamadan uzak net davranıyorum ve bu kişiyle konuştukça sohbeti arttıkça kendi eksiklerini ya da bana karşı tavırlarında değişme fark ediyorum. Hani bu neyden kaynaklı bilmiyorum.
Eğer farklılık görüyosan açık açık bu davranışından hoşlanmıyprum diyebilirsin ve benimle bu şekilde konusmanı istemiyprum diyip haddini bilmesini sağla
Ztn ben direk konuşmayı kesiyorum böyleleri ile onda sıkıntı yok
Sıkıntı ne peki
Bende bilmiyorum yani devam etmiyorum konuşmuyorum ztn ama karşılaştığım kişilerde böyle maalesef
Herkesle aynı frekansda olamıyoruz işte o yüzden bekarız ya 😀
Konuştuğum bu çocuğun tepkisi de ani oldu ondan beklemiyordum ve aşırı kırgınım keşke diyebilseydim ama diyemedim sevdiğimden onda bile kırmadım halen özlüyorum görüyorum bıktım bundan
İstersen arkadaşça konusabilirz yani birbirimize anlatmak istediğimiz şeyler oldupunda vs
Maalesef
Peki sorun değil
Gelse toy hazır
Hayatta
Asla işim olmaz
İşim olmaz
ölsem de yazmam
Aşkımdan ölsem de yazmam🌸
never ever
Yazmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu gönül işlerinde işler karışık bacım! 😅 Çok aşıksam ve hala içimde ona karşı böyle deli bir sevda varsa, yazarım tabii. Ama bir yandan da gurur denen bir şey var, o yüzden temkinli yaklaşırım. Duruma bağlı, bence sevginin etkisi altında yazılabilir ama sınırları korumak önemli. Ama yazarsam da tam bir roman yazarım yani, o derece dramatik! Şans seninle olsun. 🫶💕 Ben "Evet" diyorum. 😊