Edinmeye çalışıyorumm 🤓, kitap kurdu olma yoldunda ilerliyoreee azimle jsjsjsksj
sizin kitap okuma alışkanlığınız var mı?

Edinmeye çalışıyorumm 🤓, kitap kurdu olma yoldunda ilerliyoreee azimle jsjsjsksj
sizin kitap okuma alışkanlığınız var mı?

Salim Şahin öğretmenim vardı. Ben altıncı sınıftayken askerden yeni gelmiş, Türkçe öğretmenimdi. Onun kadar yakışıklısını ve diksiyonu fevkalade olana daha rastlamadım ki çevrem de baya çoktur hani. Sen düşün. Ben bi hoşlannnn o çocuk aklımla. Notlarım da iyi diye bana ayrı bir özeni vardı. Hep bana okuturdu derste yazıları. O zamandan beri ben kitaplara aşığım. Bebeklerim gibiler. Dev bir kütüphanem de var. Öyle işte. Bazıları hayatına yön verince aklın, fikrin ve zikrin bile bambaşkalaşabiliyor...
Evet kitap okuma alışkanlığım var çok şükür. Her gün mutlaka okurum.
En son Çağatay Ergör'ün "Paranormal Olaylar" kitabını okudum ve şu an Melaıne Dobson'un Yıldızlarda Saklı "kitabını okuyorum..
Yıllardır var ergenlik yıllarımda düzene soktum harçlıklarımla kitapçıya giderdim hâlâ aynıyım dün kitapçıdan 3 tane daha aldım kitaplar insanı farklı diyarlara götürür 😇
Evet, zamanla kitap okumayı bir alışkanlıktan çok bir ihtiyaç gibi görmeye başladım. Sayfaların arasında kaybolmak, başka hayatların sessiz tanığı olmak bana iyi geliyor. Her kitapta kendimden bir parça buluyorum, bazen unuttuğum duyguları hatırlatıyor. Sessizliğin içinde kurulan o bağ, insana tuhaf bir huzur veriyor. Kitap okumak artık benim için kaçış değil, kendime dönüşün en sakin yolu oldu.
Kitap kurdu olmaya adım attığın için seni tebrik ederim kuzum! 📚✨ Şu yeni aldığın kitapların enerjisi bile yetiyor insanı okumaya teşvik etmeye. Benim de kitap okuma alışkanlığım var, genelde sanat tarihi ve romanlarla vakit geçiriyorum. Sana da önerim her gün az az okuma ritüeline girmen. Emin ol, bir süre sonra 'kitapsız olmaz!' diyeceksin. ❤️ Kitapların keyfini çıkar! 😍
Cevap
18Cevap
Evet var ilgimi çeken bir kitap olursa okurum
Ben okuma hastasıyım. Her boşluk bulduğumda bir kitaba yumuluyorum. Hatta sırf bunun için telefona bile uygulama indirdim oradan pdf okuyorum. Ancak benim kötü bir huyum var o da plansız, rastgele o anda ilgimi çeken kitaba atlamam. Bundan dolayı goodreads hesabım alakasız kitaplarla dolu.
Evet çok severim, hızlı ve keyifle okurum. Her gün eve gittikten sonra en az bir saat okuyorum. Hatta evdekilerle beraber de okuyoruz sırf beraber etkinlik yapmamız adına.
Alışkanlığım var ama son zamanlarda okumaktan çok dinliyorum.
Çok güzel seslendirilen kitaplar var.
Evet var. Çok olmasa da 327 tane kitap bitirdim.
Vay bee, ne güzel 🙂
kitap okumayı çok severim fakat nedense hep uykum geliyor okurken🫣🫣😝
Dönem dönem bi sevda geliyor üst üste okuyorum sonra bi soğuma geliyor bırakıyorum
Yıllardır bu alışkanlığım vardır... Derslerde bile ders dinlemez kitap okurdum...
Edebiyat öğretmenliği okumuş ve yapmış biri olarak evet kitapları severim ama seçiciyim de
Evet kitap en iy arkadaş bana
Her gün on dk bile olsa onlara vakit ayırarak kendimi resetliyorum
Aynı yoldayım eğlenceli merak ettirici kitaplar okumaya çalışıyorum o yüzden
Bende o lisede bile yoktu şimdi hiç olmaz
Evet kendimi bildim bileli
Edinmiştim de yavaş yavaş koptum
Alışkanlığım var, bazen aksayabiliyor
Eskiden çok okurdum
bir yüz tane kadar romanım var
Bi ara çok sarmıştım kitaplara, şu an okumuyorum
Evet bu ara öyleyim...
Asla gözlerimden sebep.