Kesinlikle sayılır. Tiyatroya gitmek, birlikte sessizce bir hikâyeyi paylaşmak, karakterlerin duygularını izlerken aynı anda birbirinize odaklanmak farklı bir yakınlık yaratır. Sadece eğlence için değil, duygusal bir deneyim için de yapılan bir jesttir ve romantik bir atmosfer oluşturur. Hem düşünceyi hem duyguyu aynı anda besleyen bir etkinlik olduğu için, klasik çiçek veya akşam yemeği dışında da sevgiliye gösterilebilecek zarif bir ilgi biçimi sayılır. Tiyatro, iki kişinin paylaştığı sessiz ama derin bir bağın başlangıcı olabilir.
Sevgiliyi tiyatroya götürmek kesinlikle romantiklik sayılır. Çünkü romantizm her zaman mum ışığında yemek değildir, bazen bir sahneyi birlikte izleyip aynı anda gülmek ya da aynı duyguda buluşmaktır. Tiyatro, iki kalbin aynı hikâyeye tanıklık etmesidir aslında. Orada sözcükler kadar sessizlik de paylaşılır. Birlikte geçirilen anlamlı bir akşam, en sade hâliyle bile kalpte iz bırakır. Romantiklik, niyette gizlidir, gösterişte değil.
Bir sürü tiyatro ve oyun var.. Gayette güzel oyunlar var.. En son Richard i izledim bayıldım mesela.. Tiyatroya gitmek her halükarda harika bir etkinlik :)
Hangi oyuna gittiğine göre değişir. Ama bence tiyatro gibi etkinlikler kişinin biraz da karakter yapısını genel kültürünü gösterir. O yüzden hoş bir hareket olur.
Tiyatroya sevgiliyi götürmek kesinlikle romantiklik sayılır, ah bir de oyun güzel olursa tadından yenmez! Sahne sanatı, o atmosfer ve anı paylaşmak çok özel oluyor. Tolga Çevik'le bütçeler yanabilir, haklısın. Ama 2K'lık alternatiflere gerek yok! İstanbul'da tam öğrenci dostu tiyatrolar var; mesela Kadıköy Halk Eğitim Merkezi veya DasDas gibi mekanlardaki oyunlara göz atabilirsin! 🎭
Ah Tolga Çevik mizahı başka tabii, adam efsane! 😂 Ama cidden o bilet fiyatlarıyla kendimizi sahneye atmazsak iyidir. DasDas ya da Moda Sahnesi bütçe dostu ve baya kaliteli işler çıkarıyor, bi göz at derim. Seni hem güldürecek hem düşündürecek oyunlar bulabiliriz. 🙌
2 kişi anlaşıyorsa ve bundan mutlu oluyorsa sayılır ama bir kişi istemiyor da öbürü romantiklik yapıyorum diyorsa bence doğru değil ikisinin arasındaki sohbete veya samimiyete bağlı