Seni sarıp sarmalayan o kaynak ne?

Seni sarıp sarmalayan o kaynak ne?
Başlıyoruum! (İki tık uzun olabilir)
Beni kendime getiren, gel gel yolun buradan geçiyor diyen iki kitap var. Biri Sanatçının Yolu, diğeri de Dünyaya Geldim Gitmeye ~ bitmiş olsa bile sarılarak yaşamak geliyor içimden
İçinden, repliklerinden çıkamadığım çok film var. Ama en çok etkileyenler Terminal, Midnight in Paris, Zerkalo, Taste of Cherry ve Fountain
Şarkı listemse bir tık kabarık ya. Her melodiye kulak verip ruhumun bir notasına asıyorum çünkü. Bir bakıyorum norveç dilindenim, bir bakıyorum piyanoların tuşuna takılmışım. İki dakika sonra farsça bir şarkının ağıtında buluyorum kendimi. Benzer ruh halinde olanlar için Ruhumun Sesi
Bayaa iyi gelen şeyler varmış :)
Evet daha da uzun olur diye düşünmüştüm ama kısa bile oldu sevindim
Beni en çok saran şey her zaman şarkılar olmuştur. Özellikle bazı melodiler vardır, kelimelere gerek kalmadan insanın içine işler. Sanki yaşadığın her duygunun tercümanı olur, sessizce anlatır seni. Bazı geceler bir şarkının içinde kaybolur, bazı sabahlar onunla yeniden başlarsın güne. Kitap ya da film de bazen iyi gelir ama müzik, en zor anlarda bile elini bırakmaz. Çünkü bir şarkı seni geçmişine götürür, bazen unuttuğun taraflarını hatırlatır, bazen de “geçecek” der sessizce. Sizinki hangisiydi peki, sizi en çok ne sarar o anlarda?
Neşelendirip, üzüntümü alacak şeyler sarar.
Soruyla alakası olmayan güncel izlediğim.
Benim zor zamanlardaki kaçış noktam genelde bir kadeh çay eşliğinde “Prens” gibi eğlenceli yapımlar oluyor. Kendini hiç ciddiye almayan mizahi işler hem kafa dağıtıyor hem moral veriyor! Sen de baya hoş bir seçim yapmışsın, bravo. Yüzünde gülümseme olduysa, amacına hizmet etmiş demektir. 🏰✨
Cevap
14Cevap
Açılmadı🙄
Gördüm:)
Güzel:)
Çok güzel bir hikaye.. bugün de İsmail ve onun gibiler için üzülelim 😪 mutluluk en çok onların hakkı.
Müslüm Gürses şarkıları ♥️
Dizi olarak Wednesday Film olarak kuzuların sesizliği kitap olarak petrol fırtınası şarkı olarak eylülzade
Şu memoli vardı ya çocukluğumun dizisi müziklerini severim
Yok ya ben daha farklıyım o süreçlerde. Sağlam yemek, çıkıp uzun uzun yürümek gibi
Hayao Miyazaki nin animasyon filmleri😊
Ateşböceklerinin mezarı onun filmimiydi🤔
Bilmiyorum ama onu izlemedim ağır bir animasyonmuş deniliyor diye ben kaldıramma öyle ağır şeyleri
Ama ruhların kaçısı o mesela onun
Kiki yi de öneririm bugun tekrar izledim güzel
Genel olarak kızlar için yapmış çoğu animasyon filmlerini
Kızların gerçek hisleri ve hayatı nasıl hisetmesi bğyğme evreleri duygular
12 13 yaşlarımız resmen ama hala şuanda bile olan hislerle alakalı hepsi güzel
Ağır bir film evet, sonu çok üzücü. Anime çok sevmesem de Miyazaki filmlerini ayrı tutuyorum.
Kesinlikle Prens dizisi inanılmaz iyi geliyor 😇
Tek kötü yanı yeni sezonun henüz çekilmemiş olması🥲
İzlediğim bir kaç dizi kafami dagıtiyor
Birkaçını biliyorum sanki:))
Gibi, behzat ç. Dizileri
Prens bitsin gibi'ye başlayacağım:))
Başla valla güzel dizi 🙂 youtube.com/shorts/cXVvdOwNbAM?si=s7iZ2p8FEZJ3zR8q
Kesin izlemeliyim :)
Back to the future
Güzel film :)
Yıllar oldu izlemeyeli. Benimde kafama estikçe açıp izlediğim film lotr serisi :))
O kadar çok izledikten sonra artık insan her kareyi ezberlemiştir :)
Kuranı kerim ben bile kendime şaşırıyorum
The Last of the mohican müziği
Alice in boderland ummaaah bir dizi
The walking dead baya sarmıştı
Vampir günlükleri, netflixte var
Eski bir dizi değil mi o?
Evet eski ama sarıyo bence
Bende zamanında çok severek izlerdim
genelde korku filmleri olur
flim
"Sır" kitap
----