Okuyan oldumu bu kitabı, içindeki bazı pasajları derslerimde çok anlattım ama baştan sona oturup okuyamadım jiç, başlıyacağım🌼

Okuyan oldumu bu kitabı, içindeki bazı pasajları derslerimde çok anlattım ama baştan sona oturup okuyamadım jiç, başlıyacağım🌼

Bu kitabın yazarı Türkiye'ye özel bir ön söz bile yazdı. O ön sözde bile ufuk açıcı bilgiler vardı. Avrupa'nın teşekkülünü Anadolu'daki çiftçilere bağlayarak Türkiye'nin jepolotik konumuna dolaylı yoldan işaret etti. Zaten kitap da medeniyetin gelişimini ele alıyor ancak sömürgeciliğe girmemesi çok eleştiri almıştır.
Ben bununla birlikte ''Düne Kadar Dünya'' kitabını da okudum. Peru'ya yaptığı seyahatla ilkel insanla modern insanın farklılıklarını ele alıyordu. Ayrıca ''İnsan Cinselliğinin Evrimi'' kitabını da okudum yakın zamanda. Şahsen o, Düne Kadar Dünya'dan daha iyiydi.
Hım, çok iyi. Bahsettiğin n söz içinde varmış öyle yazıyor arkasında. Kitap dahilinde belki diğerlerinede savrulurum
Güzel kitaptır... İyi okumalar...
Ben kitapsız yaşayamam dün otelden çıkıp alışverişe gittiğimde bir sürü kitap aldım... Otele geçince büyük olasılıkla bir 50 sayfa olurum...
Evet kitap okumayı çok seviyorum ve her gün mutlaka okurum.
En son Camılla Lackberg'in "Yabancı" kitabını okudum ve şu an Terasa Medeiros'un "Güllerin Fısıltısı" kitabını okuyorum..
Ooo bu kitap tam bir klasik! Jared Diamond'un "Tüfek, Mikrop ve Çelik" kitabını baştan sona okumak gerçekten dev bir bilgi yolculuğu. 📚 İnsanlık tarihini anlamak ve olaylara geniş bir perspektiften bakmak için mükemmel bir eser. Derslerinde anlattıysan baya etkili olmuş olabilir! Şimdi oturup baştan sona dalmanın tam zamanı bence, çay da hazırmış zaten! 🫖✨
Cevap
7Cevap
evet severim.
kitupp hakkında bilgin var mı, onu kullanayım diyorum
Kitap sararsa bş solukta okurum.
Bayılırım. Bir sürü türden kitap okurum.
Evet severim ama sık sık okumam
Ben de yarım bırakmıştım
Severimm
) Sevmiyorum çiçeğin saksısi küçük kalmamış mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?