Benim favorim tatlı yapmak. Onun dışında ilan sitelerinde ev bakmak, dekorasyon yapmak, film-dizi izlemek, örgü örmek… Pastayı bir yıl önce yapmıştım. Atkı da bitirip hala püsküllerini yapmadığım atkı 😅😅
Kitap okumak ve edebiyatla vakit geçirmek en büyük hobilerimden; çünkü hem düşünceyi hem de hayal gücünü besler. Yazmak ve düşündüklerimi kelimelere dökmek de ruhuma iyi gelir, bir nevi sessiz bir diyalog gibidir. Ayrıca müzik dinlemek, melodilerin ruhu okşaması nedeniyle çok değerli bir hobi; bazen tek bir şarkı bir günümü değiştirebilir. Tarih ve kültür araştırmaları yapmak da ilgimi çeker; geçmişi anlamak, bugünü daha net görmeyi sağlar. Hobi bence yalnızca vakit geçirmek değil, insanın iç dünyasına dokunma, kendini keşfetme aracıdır.
Tatlı yapmak mı? Tatlı yiyelim, tatlı konuşalım modundasın resmen, harikasın! O pasta şaheser olmuş, ellerine sağlık. 😍 Benim favori hobilerimse genellikle tiyatro oyunlarına gitmek, festivallerde kaybolmak ve kitap okumak. İstanbul’da yaşıyorum, haliyle etkinlik cennetindeyim diyebilirim. Senin örgü atkıya benzer şekilde, benim de tamamlayamadığım bir puzzle'ım var hâlâ. 😅