Genel olarak sizce hangisi daha kudretli ve güçlü
Tengri
Ahura Mazda
Zeus
Allah
Yahweh
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Genel olarak sizce hangisi daha kudretli ve güçlü
Allah mitolojik tanrı mı? 4 semavi dinin kabul ettiği yaratıcı. Bir soru sorarken lütfen iyice terimleri ve anlamlarını araştırıp da sorun. Kendi kendinizi rezil ediyorsunuz.
Nasıl mitolojik olmuyor gardaş bana bi açıklasana 12 bin yıllık göbekli tepe bile İbrahimî dinlerin 2-3 bin yıllık uydurduğu tanrıya tapanlara bir tokat daha olan keşifken? 😂
Cevap
2Cevap
Zeus
Rabbimizi şu mitolojik olmayan varliklarin arasina seçeneklere koyman ne kadar da engin bilgilere sahip olan bi cahil olduğunuzu açıklıyor.
Seninde kuranı okumadan kadınlarla ilgili ayetten bu isl*m mitolojisine göre mal ganimet cariye dayağı hak eden itaat etmediği sürece mümin dahî sayılmayan bir kitaba iman etmen ne olduğunu açıklıyor onuda sen bul 😂
Belli ki siz şu konuşma tavrinizdan kendi ne idüğu belli olmayan dininize olan inancınız tam ve siz ne kadar küstahça davransanizda da kendi saygımı koruyorum ne kendi dini inancım hakkında yorum yapın ne de ben yapayım. Soruya cevap vermedim sayın.
Allahı diğerleriyle kıyaslaman çok kötü bir şey
Ne alaka anasını satıyım o da mitolojik tanrı daa
bunların çoğu mitoloji degil ki ap TAL
Nasıl değil olm 😂😂😂
Tengri ve Allah aynı Tanrı'nın farklı isimleri.
Yahve yahudilerin Tanrı'ya verdiği isim.
zeus ve diğeri zaten mitoloji diyebiliriz
Gardaş milletin tanrısını kendi tanrın diye yutturamazsın tengriye inanan adam allah zaten Tengri dese ya da Ra'ya inanan allah dediğin şey Ra'dır dese hoş olur mu Arap tanrın senin olsun ama lütfen bunlarla onu aynı kefeye koyma yahudilerin tanrısıda türk ve moğolların tanrısı tengride sizin tanrınızdan daha eski ve başka ve hepside mitoloji kendine ait stili var allah de geç komik komik yorum yapma 😂😂
kusura bakma ap Tal dediğim için herkes kendi bilgisi kadar konuşur dezenformason yapmayalım diye dedim
Sıkıntı varsa her türlü münazaraya açığım senin algınla gidersek 300 bin yıllık insanlık tarihinde senin tanrının 295 bin yok boyunca bir adı şanı olurdu günümüzden 5 bin yıl önce bile çok tanrılı dinler vâki idi hatta 12 bin yıllık göbekli tepe bile İbrahimî dinlerin 2-3 bin yıllık uydurduğu tanrıya tapanlara bir tokat daha olan keşifken gelip burada demogoloji yapma
göbeklitepe nasil ibrahimi dinlerin tanrısını yalanlıyor sonuçta tanrı aynı tanrı
Nerde aynı tanrı orada tanrıya dair bir tek emare var mı hayvan sembollerinden başka
Allah ♥️
şu an Yahweh kazanıyor gibi ama ya Yahudilerin tanrısı yani
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?