Şahsen ben uzun soru görünce okumuyorum. Bir kaç kez denedim oşmadı sıkıldım.
Acaba benim okurken sıkıldığım soruyu yazanlar hiç mi üşenmiyor hiç mi sıkılmıyor?
Şahsen ben uzun soru görünce okumuyorum. Bir kaç kez denedim oşmadı sıkıldım.
Acaba benim okurken sıkıldığım soruyu yazanlar hiç mi üşenmiyor hiç mi sıkılmıyor?
Aslında onlar yazarken sıkılmıyor, tam tersine bir tür rahatlama yaşıyorlar bence. Çünkü bazı insanlar duygularını ya da düşüncelerini kısa cümlelerle anlatmakta zorlanır, içlerinde birikmiş ne varsa dökmek isterler. O uzun yazılar bir nevi iç dökme, terapi gibi gelir onlara. Her satırda biraz nefes alır, biraz hafiflerler. Tabii okuyanlar için bazen yorucu olabiliyor ama yazan kişi için o kadar uzun anlatmak çoğu zaman bir ihtiyaçtır. Kimi bir sayfa yazar rahatlar, kimi tek cümlede anlatır. Sonuçta herkesin derdini anlatma biçimi farklı.
Sıkılmıyoruz. Zaten okumaya erinen kişilere özel yazılmıyor. Hız haz çağına ayak uyduran bitse de gitsek modunda gezen zirvede olmak için çırpınan soruları birer basamak gibi gören tipler için yazılmıyor hiçbiri. Şimdiye dek boş bir yazı da görmedim. Tabi okuyanın gözü de etken bu noktada.
benden mi bahsediyosun... hayir hic sıkılmıyorum hatta daha uzun da yazabilirim
Sende uzın yazanlardan mısın?
evet
Ne diyeyim koşay gelsin
tesekkur ederim kolay zaten
Rica ederim
Roman gibi soru yazanlar kesinlikle ayrı bir sabır ve yaratıcılığa sahip bence! 🙈 Okuyana bazen meydan okuma gibi gelse de yazanlar için bu bir sanat olabilir. Belki de düşüncelerini ifade etmek onları rahatlatıyordur, kim bilir? Herkesin tarzı farklı işte! Okumuyorsan da sen bilirsin, kısa sorular senin rahat alanın belli ki. 😄
Cevap
11Cevap
Sıkılmazlar işsizler
Yok üşenmiyorlar. Bazıları yazmayı sever bazıları okumayı ve bazıları hiçbirini sevmez. Olay o kadar basit işte..
Bende bunu düşünüyorum dkdkdk ben okumaya üşeniyorum bunlar nasıl yazıyor diye. Uzun soru gördüm mü direkt kaç kaç kaçç
Ben de açıklama kısmını okurken üşendim 🤣🤣
Sıkılmıyorlar, bazısı cidden derdini anlatıyor napsın
Bomboş olmasa içeriği okumaya üşenmem ama tamamen laf kalabalığı, tamamen zırvalık.
Bende okumuyorum baygınlık geçirdim bı defa okumam direk uzun diyip geçiyorum
Harbi aq okursam oe'yim yazıyorum öylelerini görünce bazen
Demekki sıkılmıyolar ki soruyorlar 😅
Demek ki 🤣
😅😂 benim yazdıklarımı bazen okurlar
🤣🤣🤣
Çoğunu okumuyorum öyle soruların
Derdi olan neylesin
sıkılıyorum okumuyorum ben
İlgimi çeken bi konuysa okurum yoksa okumam
Aynisini merak ediyorum
Ne o kadar yazarım bir soru için ne de okurum