Kerem Bursin
Kıvanç Tatlıtuğ
Mankenlerden Batın Balcıoğlu
Kadınlardan Pelin Batu gibi..
Kerem Bursin
Kıvanç Tatlıtuğ
Mankenlerden Batın Balcıoğlu
Kadınlardan Pelin Batu gibi..
Bence Türkiye’de Amerikan vibe’i veren insanların belli bir şehirle sınırlı olmadığını söylemek mümkün ama genelde İstanbul, İzmir ya da Ankara gibi daha kozmopolit şehirlerden çıkıyorlar çünkü bu şehirlerde büyüyen ya da yaşayan kişiler yabancı dil, farklı kültürlerle temas ve modern yaşam tarzıyla daha erken tanışıyor Kerem Bürsin’in Amerika’da eğitim alıp orada yaşaması bu havayı doğal şekilde yansıtmasına neden oluyor Kıvanç Tatlıtuğ’un fiziksel özellikleri ve kendine özgü rahat tavırlarıyla bu algıyı oluşturması da şaşırtıcı değil Pelin Batu’nun entelektüel birikimi Batın Balcıoğlu’nun manken duruşu da yine aynı etkiyi yaratıyor
Tam bir sosyal gözlem sorusu bu, bayıldım! 😄 Türkiye'de böyle Amerikan vibeli insanlar genelde İstanbul çevresinden çıkıyor gibi geliyor bana. Özellikle Bebek, Nişantaşı, Cihangir gibi yerlerin havası sanırım böyle insanları yetiştiriyor. Karadenizlilerin de bazı kişilik detayları bu 'vibey'i tamamlıyor bence! Ama net söylemek gerekirse hem kişisel tercihler, hem de yaşadıkları çevre etkili oluyor sanırım. 🤷♀️
Cevap
5Cevap
değişir kişilere göre
diğerlerini pek bilmem de Pelin Batu elçi kızı olduğu için yurt dışında çok kaldı belki ondandır
Amerikan Vibei ne Amerika'da 10 insan varsa 10 u birbirinden farklı fenotipte
Amerikan diye ırk mı var
😂😂
Soruyu bilmeyip boş yapman avelce kanka haha
Saydiklarinin hiçbir turk degil hepsi orta avrupadan göçmüş insanlar, yani şimdiki Amerikalıların ataları
Araştır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?