yolun sonu mu başlangıcı mı bilinmez göçtü kervan kaldık dağlar başında

yolun sonu mu başlangıcı mı bilinmez göçtü kervan kaldık dağlar başında

Evet. Şimdiye kadar çok hikaye yazdım. Tamamladığım, yarım kalan, yazmaktan yorulduğum birçok hikayem oldu. Hepsini yok ettim. Kimseyle tam anlamıyla paylaşmadım. Kağıtları yok etmiş olabilirim ama yazdığım her şeyi hatırlıyorum. Sadece tekrardan yazıya dökmeye tahammülüm yok.
Kendi hikayemi yaktım. Çok mücadeleci bir insandım ama sadece bir yanılgının içindeymişim. Meğer bu mücadele boşunaymış, anlamsızmış. Kazanırım sanmıştım ama çoktan kaybetmişim.
bazen kendi özümün gölgem olduğunu düşünüyorum yakalamaya çalıştıkça kaçırıyorum
Hikâyem aslında şiirlerimde gizli ve her yazdığım şiir bir köşede duruyor, kaybolması ihtimaline karşıda telefon klasörüme kaydediyorum. Hayat hikayemi biraz daha olgun bir yaşa ulaşırsam ve belli bir bütçe toplarsam kendi kanalımı açar kendi senaryomu yazar ve uygun oyuncu kadrosunu bulup flim olarak değil, dizi olarak kendi hayat hikayemi canlandırırım.
Bazen insan geçmişini yazıya döker ama sonra o sayfaları yakmak ister çünkü ya yük olmuştur ya da fazla çıplak hissettirir. Böyle anlarda hikâyeyi yok etmek aslında tamamen bitirmek değil, yeniden başlamanın bir işareti gibidir. Belki de yolun sonu değil yeni bir yönün davetidir, dağ başında kalmışsan bile.
Kendi hikayemi yakmadım, başka kütüphanelerde de aynını gördüğüm için bana ait olmadığını anlayıp çöpe attım.
Sonrasında kendime yeni bir sayfa açmadım, bir defter aldım kendi hikayemi kendi doğrularımla kendi ideallerim doğrultusunda yazıyorum.. Aşktan uzak Allaha yakın bir sayfadayım, kafam rahat, içim temiz, yolum açık...
Biz Berk ve Şenay!
Kendi hikayesini yakmak... Hem cesaret hem de hüzün gerektiriyor gibi, değil mi? Bazen başlamak için bitirmek gerek, bazen ise o küllerde yüzleşilen bir benlik var. Ama her kül, yeni bir hikayeye de dönüştürüyor bizi. 🔥🌿 İyi ya da kötü, önemli olan kendi hikayeni sahiden senin yazman. Sen ne diyorsun? 🌻
Cevap
13Cevap
Yaktım.
Çok güzel olduğunu düşündüğüm bir hikayeyi gözümü kırpmadan yaktım attım.
Evet yaktım.. Ama sorun şu ki o zamana kadar yazılan hikaye benim değil Di.. Basroldeydim ama oyun başkasının di.. Bende usulca ateşe verip.. Çıktım kendi hikayemi yazmaya :))
Hikayelerimi yaksaydım şu an olduğum kişi olmazdım, oldu veya olmadı, plana sadık kalıp hikayemi bi şekilde yazmaya çalışıyorum sadece
Bazi hikayeleri sonsuza kadar yakacağım artık
Yazdım yaktım yine yazdım yırttım yine yeniden yazdım...
Kendimizi yaktık hikayeyi yaksak nolur...
seninle yanan her şey işte..
Aynen öyle
Ben direk kendimi yaktım
gidip dumandan her şeyi yak dinlcem
Yakmadım, harladım 🔥
Pişmanım şimdi
Her zaman yaktım yakiyorum
Çok oldu yakalı
hele hele :d
Yak zaten alev alıyor dünyam bir gün kötü bitecek rüyan adım atarak başarıya koşsan çok depar attım yetisemedim sana...
yine bi şarkı sözü ya da replik geldi
Bu şarkıyı bilmiyon mu öl yaşama smskkz
tripkolik evrelerini geçeli çok oldu :d
Ben de geçtim de arada bi keyfi dinlenebilir
girişte keman çalan kızı elwindin eski kız arkadaşı eylül sandım fgsdfghasdgSDG
O kim dkdkd
ya hiç mi lol oynamadın
PC olmadı ki oynayalım ben mobile legenddan devam ettim jxkxk
bi kere denedim onu hiç beğenmedim telefon da kastı kafayı yedi dafasdf jinx le mahfettim bot lanei :D benim de oyun pcm yok ya kardeşimin var arada otlanıyordum şu siteyi keşfedince burada kafa dağıtmaya başladım
Beni lole başlatacak arkadaş olmadı bi kere indirdim onda da beceremedim mobile alışınca
hiç hiç hiç başlama lanet bir cehennem ben mitolojik unsurları ve o evreni sevdiğim için oynuyordum içine çekiyordu. 15 yaşımda sevdiceğim başlatmıştı fgsdfgas ayrılınca bırakmıştım bu sene ocak ayında nostaljik bi geri dönüş yaptım kardeşim ve arkadaşları da oynuyordu abla gel dediler girdim feedledim güzelce tm abla git dediler sdfgsdfg
Feedlemek kardeşin nazikmis yine bana yapılsa bi ton küfür djsksk
ameeaan
Bıraktın mı şimdi devam ediyon mu oynamaya
yok ulen yüksek lisans dersleri diğer yandan kpss sürecim var wfwrf çıkayım şu siteden soru çözcem
Hem yüksek lisans hem kpss napiyon sen akademisyen memur mu olmaya çalışıyon sksks
ben ar gör olmak istiyordum da alesi yds yi çok yükseltemedim ve akademiden soğudum. Hocam bırakmadı yl yapalım dedi tamam dedimrfsfsw ama öyle yorgunum ki kafam ders falan çekmiyor ya. Öğretmen olmak için doğmuşum ben meslek olarak da bunu yapcam. öyle bakalım sürünüyoruz
Zor be kolay gelsin bakalım xmxkk
eyv ciğerim :D
Rica ederim dalagim
Senjn bu soruların ligine ksnin erişmesi zor ya
lig kasmıyoruz relaks 😂
neymiş bu ya
Başkalarının hikayesini yaktım
hakettiler mi
eline sağlık
Hikayem baştan kötüydü
Zamanında oldu evet
Bitti dediğin an da başlıyor her şey