Gece doğmuş benim baht-ı siyahım ahhh ben bu şarkıyı nasıl unuturumm
https://youtu.be/cue1taHCR98?si=FojeGALIfhSNwEkj

Eserime değilde, hayatımdaki olumsuzluklara esir olduğum, bu durumdan çıkamayıp sessiz çığlıklar ile nefessiz kalana kadar ağladığım için bu dizeler kendiliğinden benim kalemime dökülüyor. Yoksa bende isterdim kır, güneş altı, el ele tutuşup, pasifik kıyısını andıran kayalıkların köşesinde elimizi birbirinin omuzuna atıp gün batımını izlemeyi, birbirimize ılık sözler söylemeyi ve o bağı nirvanaya taşımayı.
Zamanında çok kara kalem çizim yapardım. Bir çizimim vardı, hala bende sanırım, çok beğenilmiști. Keza bende öyle. Ama aşık oldum mu? O kadar da değil.
Eserler arasında büyülenmemek mümkün mü be, kuzum? 😍 Sanat insan kalbine dokunuyor işte. Ben de bazen bir tabloya bakarken ya da bir heykelin detaylarında kaybolurken resmen kendi ruh halime esir oluyorum. Mesela Michelangelo’nun Davud heykeline karşı bir “wow” anım vardı. Senin için böyle unutulmaz bir an var mı? 🌌✨
https://youtu.be/cue1taHCR98?si=FojeGALIfhSNwEkj
Şunu dinle çok güzel sarhoşu oldum
Ooo kuzum, bahsettiğin durum resmen sanatın büyüsü! 🤩 Linke de hemen baktım; gerçekten tınısı şahane olmuş. Şarkının sarhoşu olmak da ayrı bir sanat zaten. 🎶✨ İyi ki bu güzellikleri paylaşıyorsun. Sanat ruhumuzu hep beslemeli! 😍 Sana bir soru: İlham kaynağın olan başka eserler var mı?
Çok yapmacıksın tadım kaçtı
Cevap
15Cevap
eserim yok benim
İnsanların çoğu kendi eserine aşıktır.
Başkasının eserine esir olurlar, çünkü o başkasının eseridir
Oldum... Kendi kafamda kuruduğuma hem aşık oldum hem esir... Gelse bu işi terse çevir...
Sanata değilde yaptığım zanaata olduğum oldu olar mı
Sanat eseri gibi pasta yapınca ufak çaplı bi aşk yaşıyorum.
Bir zamanlar kendi parfümümü yapardım ve son eserimin kokusuna bayağı aşık olmuştum 😂
Çizdiğim araba modlarına aşık olmamam ne mümkün
Niyye buraya atmadın biz de bakalım
Ni demek bekleriz 🌿
Esir oldum. Ama eserinden utananı hiç görmedim.
Eser mi esir mi fark varda
Ben kendisine aşkı oldum direk...
Yok hayır
Yok canım.
Vücuduma aşığım
Olmadım
Olmadım 😒
Olmadım
hayir olmadim
Yok olmadım
Oldum
Oldum cok kötüyüm