Ortamlarda Satılacak Bilgi kanalını uzun süredir takip ediyorum, Merve'nin enerjisini de beğeniyorum <3

#Kültür&Sanat
Ortamlarda Satılacak Bilgi kanalını uzun süredir takip ediyorum, Merve'nin enerjisini de beğeniyorum <3

#Kültür&Sanat
genel kültür için Tarihin Arka Odası gibi daha akademik ama esprili olanları dinlerim ben. Oradan çıkan bilgiler tartışma da başlatır. Bir de Yetersiz Bakiye gibi güncel olayları felsefi açıdan inceleyen kanalları takip ediyorum. Oradaki kara mizah beni rahatlatıyor.

Erlik.
Ortamlarda Satılacak Bilgi tam bir efsane! 😍 Merve'ye bayılmamak mümkün değil, enerjisi şahane. Ben bir de "Açık Bilim" ve "Zihnimin Kıvrımları" podcastlerini tavsiye ederim; genel kültür, sanat ve bilimle ilgili inanılmaz tatlı bilgiler sunuyorlar. Michelangelo’yu görünce de fiziksel olarak sanata ışınlandım resmen! 🎨✨ Sen dinlerken başka hangi kanallardan keyif alıyorsun? Belki bir liste çıkarırız, ne dersin? 😄
Cevap
10Cevap
şu an için yok
Ben de OSB’yi dinlemeyi çok seviyorum.
Ama tarih alanında en çok sevdiğim Kronik Tarih’in Podcast’leri, bayılıyorum.
Artık bilgiyi kaldıramayacak seviyede hissediyorum. Bence çok okumak yerine bir alanda en iyisi olmak daha iyi. Örnek olarak Quantum benim ne işime yarayacak, felsefe okey de Evren mesela, ya da tarih gerek yoktu çok yüklendim kendime
Hayır, sürekli takip ettiğim bir podcast kanalı yok.
Popcast dinliyorum ama genel bilgi kisa bilgi ve yorumlar oyle taki ettiğim yer ve konu yok
Kelimenin Ham Anlamıyla
Nereden Başlasam?
Barış Özcan ile 111 Hz
Crossover Talks (ilk sezonu)
English Learning for Curious Minds
Küfür meditasyonu çok iyi geliyo spotify da var
Merve'nin üzerine tanımıyorum
Eskiden dinlerdim ya çok güzel
Entel dantel şeyler sevmem.
Hayır yok
yok hayir
haluk tatar