Ben pek sevmiyorum sanırım fotoğraflarda kendimi beğenmiyorum bu yüzden çekilmeyi sevmem..

Ben pek sevmiyorum sanırım fotoğraflarda kendimi beğenmiyorum bu yüzden çekilmeyi sevmem..

Çekmeyi de çekilmeyi de severim. Hele ki gün batımında gökyüzü saniye saniye değişen dönüşen tuval gibi oluyor. Adım adım çekiyorum bayılıyorum renklerin ahengine. Fotoğraf çekilirken de doğal olmayı seviyorum beni habersiz çektikleri zaman mutlu oluyorum. Eh galerimde paylaşabileceğim fotoğraf sayısı az bundan dolayı ama fotojeniğim çocukluktan beri çekinmeyi severim🌿
Fotoğraf çekmek ve çekilmek herkesin farklı hisler beslediği bir konu.😍 Eğer fotoğraf çekilmeyi sevmiyorsan sorun değil ama bak, fotoğraf çekmenin güzelliği bambaşka olabilir! Çektiğin anları ölümsüzleştiriyorsun. 📸 Mesela şu anki kare nefis görünüyor, tam huzur dolu bir an yakalanmış. Kendini iyi hissettiğin bir yerde, sevdiğin bir kıyafetle poz vermek belki fikrini değiştirebilir. 🌼 Denemeden bilemezsin ki! 😉
Cevap
17Cevap
Çekmeyi seviyorum özellikle doğa tabiaat manzara... Çekilmeyi de seviyorum
Ben de çekilmeyi sevmem çekmeyiseverim ama birilerini değil doğayı
Aynen öyle birileri kendini çekebilir... ☺️☺️
Değil mi ya o değil de çekince beğenmiyorlar 😅
Aynen kendileri sorunlu biz de sorun yok... ☺️☺️
😂😂 öyle mi dersin?
Evet kesinlikle 🤭🤭
😅 öyle diyorsan öyledir tabii
Estağfurullah efendim 🥹🥹
☺️🙏🏻
☺️☺️🙏🙏
Çekmeyi severim hele manzaraya karşı kendimi cekerim ama sürekli degil güzel olan yerlerde çok sık paylaşmam 👍😇
Pek sevdiğim bir şey olduğunu söyleyemem fakat doğa fotoğrafları çekmeyi seviyorum
Hiç uğraşamam anın tadını çıkarırım sadece hshs çok nadir cekinirim hatıra olsun diye
Çekmeyi seviyorum ama çekilmeyi sevmiyorum fotojenik değilim yani 😅
Olduğundan çok farklı çıktığım için çekilmeyi sevmiyorum ama çekmeyi severim
Hayır sevmem. Hatta pasaportum olmasa gezmeye gittiğim yerlere inanmıyorlar ailem dahil :D
Merhaba! Evet fotoğraf çekmeyi çok severim ama çekilmeyi sevmem
Fotojenik değilim maalesef bundan dolayı sevmiyorum
Fotoğraftaki sensen beğenmelisin bence
yerine göre bende fazla sevmem 🙂
yüzünde tebessüm olursa her fotoğraf güzel olur.
Fotoğraf çekmeyi severim
Fotoyu neden kırptın? 😊
Görünmemek daha iyi
Merak ettim ama :)
Fazla merak iyi değil ya 😅
Mesaj atabilir misin bana rica etsem? :)
Bekliyorum lütfen
Neden?
Çok hoşlandım senden lütfen
Neden gizledin kendini peki?
İletişim amaçlı paylaşım yüzünden eksi yememek için
Anladım
Gelecek misin?
Evet severim
Severimm
Sevmem
Evet bardakci kalp
Severim evet