Güzel bir gençlik filmi arıyorum, macerası bol. En iyi gençlik filmleri hangileri?

Güzel bir gençlik filmi arıyorum, macerası bol. En iyi gençlik filmleri hangileri?

En sevdiğim türdür gençlik filmleri! 🤩 Komedi, macera, aksiyon, romantik... hepsi bir arada filmler oluyor. Son dönemlerin en iyi gençlik filmlerine bakalım.

2022'de çekilen Amerikan gençlik komedi/drama filmi Metal Lords, dilimize Metalciyiz Biz olarak çevrilmiş. Senaryosunu D. B. Weiss'in yazdığı, Peter Sollett'in yönettiği filmde; sıkı bir metal müzik hayranı olan Hunter'ın en yakın arkadaşı Kevin'la birlikte bir metal grubu kurup "Grupların Savaşı" yarışmasını kazanmak istemesiyle gelişen olayları izliyoruz. Çok eğleneceğin filmin başrollerinde; Jaeden Martell, Adrian Greensmith, Isis Hainsworth yer alıyor. (IMDb: 6,7/10)

2021 yılında izleyici ile buluşan Amerikan romantik/bilim kurgu türündeki film, dilimize Küçük Ama Mükemmel Şeylerin Haritası olarak çevrilmiş. Zeki bir genç olan Mark, bir zaman döngüsünde sıkışıp kalır. Aynı günü tekrar tekrar yaşayan Mark, bu sırada kendisi gibi bu döngüye sıkışmış Margaret ile tanışır. Bu döngüden nasıl kurtulacaklarını bulmaya çalışan ikili sana güzle vakit geçirtecek. Lev Grossman'ın senaryosunu yazdığı, Ian Samuels'in yönettiği filmde, Kathryn Newton, Kyle Allen, Josh Hamilton başrolleri paylaşıyor. (IMDb: 6,8/10)

Susan Johnson tarafından yönetilen ve Sofia Alvarez tarafından yazılan 2018 Amerikan genç romantik komedi filmi Sevdiğim Tüm Erkeklere'nin orijinal adı To All The Boys I've Loved Before. 16 yaşındaki başrolümüz Lara Jean'in artık kalbi farklı bir şekilde atmaya başlar. Ancak bu aşklarını dile getirmek yerine mektuplara döker ve asla göndermez. Bir gün yazdığı tüm mektuplar, gizemli bir şekilde, aşklarına postalanır. Lara Jean bu karmaşık durumla nasıl baş edecek? Jenny Han’in aynı isimli romanından uyarlanan filmin başrollerinde Lana Condor, Noah Centineo, John Corbett yer alıyor. (IMDb: 7/10)

2019 yılında vizyona giren Five Feet Apart, Justin Baldoni tarafından yönetilmiş, Mikki Daughtry ve Tobias Iaconis tarafından yazılmış bir Amerikan romantik drama filmi. 17 yaşındaki Stella Grant, kistik fibrozis hastasıdır. Zamanının büyük kısmını hastanede geçiren genç kızın hayatı, Will Newman ile tanışmasıyla bambaşka bir hal alır. Birbirlerinden etkilenen gençler artık bambaşka bir hayat sürerler. Haley Lu Richardson, Cole Sprouse, Moises Arias'ın yer aldığı filmi izlerken göz yaşlarını tutamayacaksın. 😢 (IMDb: 7,2/10)

Kelly Fremon tarafından yazılan ve yönetilen The Edge of Seventeen, 2016 yılında izleyici ile buluşmuş. Zorlu bir lise hayatı geçiren Nadine, bu yetmezmiş gibi en yakın arkadaşı Krista'nın, erkek kardeşi ile sevgili olmasıyla iyice çıkmaza girer ve macera başlar. Hailee Steinfeld, Haley Lu Richardson, Blake Jenner'in başrollerini paylaştığı film, komedi/dram türünde bir Amerikan yapımı. (IMDb: 7,3/10)

2015 yılında gösterime giren The DUFF, lise son sınıf öğrencisi olan Bianca'nın, okulun popüler öğrencileri tarafından çirkin ve şişman olarak nitelendirilmesiyle gelişen olayları konu ediniyor. Okulda berbat günler geçiren Bianca'nın işleri yoluna koyması hiç de kolay olmayacaktır. Josh Cagan'ın senaryosunu yazdığı film, Kody Keplinger'in 2010 yılında yazdığı aynı adlı romanına dayanıyor. Yönetmen koltuğunda Ari Sandel'in bulunduğu filmin başrollerinde Mae Whitman, Robbie Amell, Bianca Santos yer alıyor. (IMDb: 6,4/10)
En iyi gençlik filmleri listemin sonuna geldik. Her biri ayrı keyifli filmleri beğeneceğinden adım gibi eminim. 😇 İyi seyirler. 😊
Easy A,Mean girls,Step up 2; the streets.
Amerikan pastası serisi, Easy a,İyi şanslar Chuck,Ali G,Bad teacher,Bakıcı,bağlanmak yok, arkadaştan öte,Çömez,Gençlik ateşi,Kızlar erkeklerden ne ister biraz garip bir film :D,seksi futbolcu,Çılgınlar gibi,en soğuk yolculuk,ödünç sevgili,bu kız beni aşar,seksi ve çılgın,davetsiz çapkınlar,aşk adası,başımıza gelenler,aşk geliyorum demez, kazara koca,kaybedenler kulübü.
Yeter sanırsam :D
Dahi Prens 10/9, Gizemli Adaya Yolculuk 10/9, Narnia Günlükleri Aslan, Cadı ve Dolpa 10/99999999999, Ay Prensesi 10/8, Yıldız Tozu 10/10, Atın Pusula 10/7 gibi gibi ne türden film arıyorsan önce bana sor ;)
pan'ın labirenti
evet o süperdi !
film zevkimiz uyuşuyo gibi bikaç tane yaz benim cevabn altına canım sıkılınca izleyeyim
yaşamın şifresi ,cesaretin var mı aşka ,vampir avcısı a.lincoln ,dark shadows...
bnden de tişekkür
Cevap
39Cevap
LOL u izle bol sevişmeli saçma salak lise ilişkileri uyusturucu cinsellik falan ayrıca miley cyrus başrolde
macera adası aslında böyle bir film var mı bilmiyorum ama vardır bence
Superbad, She's Out of My League ve 21 Jump Street'i önerebilirim
Son yıllarda çıkmış en iyi gençlik filmlerinin başlarında olan, Project X
not aldım bende bakayım ıyı fılmler varsa ızleyeyımm:)
Süper Ot ve Super Bad Güzeldir.Komedi Ağırlıklıdır...
mission impossible 4
amazing spider-man
resident evıl retribution
buz devri 4 kıtalar ayrılıyor
Chiko - Almanyada cekilmis bir gangster filmi boyle ot para manita vs :)
Ben sevdim o filmi turkce almanca izlenmeliii ! :)
Bu altta verilen filmlerin hepsini geç Hot Hub Time Machine izle eğerki gülmezsen bişey bilmiyorum
american pie 1-2-3-4-5-6-7-8 tabiki isteyen olursa indirme linklerini atıverrim
Ölü Ozanlar Derneği
L. Dicaprio-Günlük
Oğlan bizim kız bizim filmi güzel.
project x tavsiye ederim..
17.Yeniden-Abduction-
amerikan pie serisi :D
İspanyol filmleri eglenceli fmflfp
Step up 2 the streets
Paranoid Park
Elephant
tinto brass filmleri gençlik için idealdir:)
The Cabin in the Woods
zampara seyfettin :))
benim adım khan
ghajini
fetih 1453
3 idiots
direk dizi vereyım uzun uzn ızle istersen :D
high school müzikalı
Başka bir gençlik filmi
Kaçış!
amerikan pastası serisi
eurotrip