Hangi ülkelerin dönemsel davranışlarını onurlu bulmuştursunuz bana göre Japonya seppuku?

Merhaba KScanlar nasılsınız?
Bir çok milletin geçmiş dönemlerinde onurlu davranışları temsilen bir çok şey olmuştur.
Japonya samuraylarla ünlü bir geçmişi olduğu için bir çok şeyi onurlu bir davranış olarak görmüşler harakiri zaten hemen hemen bir çok geçmiş dönemsel filmlerde ele alınan bir şey. Seppuku bir intihar mıydı dersek bana göre değil ölmeden başkasının öldürmesi bunu tam kılmıyor gibi.

Seppukuda kişi kendi karnına bıçak kılıç saplar en güvendiği kişiden kafasını kesmesini isterdi.

Kadınlar savaşta esir olmamak için tec.. Uğramamak için tek başına yaparlardı bunu.
Meiji dönemin de yasaklanmasına rağmen Yasak olsada 2000 li yıllarda bunu deneyen olmuştu.

Ben aynadakiajan, İyi bir çocuk olursanız evinizde ki aynada beni görebilirsiniz. 🕵️ #aynadakiajan
Hangi ülkelerin dönemsel davranışlarını onurlu bulmuştursunuz bana göre Japonya seppuku?