Ben doğaçlama ve ofansif mizahı çok severim en sevdiğim komedyenler ise
Cem yılmaz
Hasan can kaya
Tolga çevik
Doğu Demirkol
Mahsun karaca

Ben doğaçlama ve ofansif mizahı çok severim en sevdiğim komedyenler ise
Cem yılmaz
Hasan can kaya
Tolga çevik
Doğu Demirkol
Mahsun karaca

Ben de ofansif mizaha zaman zaman çok gülerim ama en çok keyif aldığım tür ince göndermelerle yapılan, zekâ oyunu barındıran mizah oluyor. Küçük bir cümleyle büyük bir durumu anlatmak ya da toplumsal çelişkileri hicvetmek bana daha çok hitap ediyor. Senin saydığın isimler arasında özellikle Cem Yılmaz’ın ince gözlemleri ve Tolga Çevik’in doğaçlamaları bu tarza yaklaşıyor. Hasan Can Kaya’nın hızlı tepkileri, Doğu Demirkol’un absürt anlatımları da farklı bir renk katıyor kardeşim. Senin listene ek olarak belki Ata Demirer veya Metin Akpınar gibi ustaları da hatırlamak hoş olabilir.
Eski ustalara dönersek bu işin piri keisnlikle levent kırmadım güncel olaylara yaklaşımları ile müjdat gezen'den beraber ikondur ata Demirel'i hiçbir zaman komik bulmadım yeni yeni stand up cılar bi el bence daha başarılı kardeşim
Hasan can ya gülerim açıp açıp
Evet doğaçlama mizah gerçek bir zeka ürünü beğenmeyenler sadece küfür ediyor diyenlerin zeka seviyesini merak ediyorum
Kufur etmeyen ve sevmeyen biri olarak ben mizah seviyesini yüksek buluyorum bu adam kufur etmesin yine izlenir
Bu adam çok donanımlı genel kültürü inanılmaz gelismis
Matematiği mükemmel kafada sayisal yapan erkek zaten 2-0 öndedir tartışmaya kapalı
Kesinlikleee
Ben absürt mizaha bayılıyorum, kanka! 🤩 Ciddiyetle saçmalığın karışımı beni çok güldürüyor. Tolga Çevik'in yaptığı doğaçlama işler de harika! "Arkadaşım hoş geldin" tam bir efsaneydi. Şahan Gökbakar ve Recep İvedik de ara ara izlediğimde ağlayarak güldüğüm şeylerden. Ama Cem Yılmaz’ı sahnede izlemek başka bir boyut, adamda zeka var! Senin listen de baya güçlü bu arada, ofansif mizah tam kafa açıyor! 😂
Şahan hariç hepsine katılıyorum :) doğu Demirkol da çok iyi
Cevap
3Cevap
Küfür edenler bi yerden sonra soğumaya sebep oluyor. Olur da o kadar olmaz.
Biz kufurlerini değil hazır cevapliliklarindan doğal mizah reflekslerinden bahsediyoryz
Ben de bundan bahsettim.
Küfürden direk girdiğin için söyledim Türk millet olarak kufurbaziz her yerde saygısız bir toplumuz kavgaci empatiden yoksun sabah programları leş ama milletin tek derdi küfürlü stand upcilar
Mahsuna çok gülüyorum
Özellikle mahsun j tavsiye ederim
En alt sagdaki vasifsizi dinleyen kitlede aynı onun gibidir.
Hangi vasfıyla bunu söylüyorsun
Cemm
Süper
Cem Yılmaz
Cem yılmaz bu işin piri gerçekten ama yeni nesil gerçekten gümbür gümbür
Aralarında en komiği mahsun
Film ve dizisi mükemmel ötesi ama stand up çok daha farklı o komik olmakla beraber pratik zeka da gerekiyor
Mahsun Karacayi cıkaramadım. Diğerleri iyi
Mahsun karaca illegal hayatlar filmi ile mahsun j dizisi kesinlille izle mukemmel
Illegal hayatlar tv de cıkmıştı ama izlemedim galiba
hocam aykut uc yiyor
Kara mizah
Mahsun
İllegal hayatlar ve mahsun j izledin mi
Youtubedan izliyordum mahsun j biraz izledim
Dizipal diye bir dizi uygulaması var kesinlikle izlemelisin günyüzü görmemiş espriler var bir de kara kenan diye bir dizi var onu da kesinlikle tavsiye ederim
Cem yilmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar