21 Ağustos arkadaş anlık şiir yazdı ve okur musun diye rica etti. Ben de doğaçlama tek seferde okumuştum. Şöyle bişi olmuştu https://voca.ro/1hoMqkhUd7Nx

21 Ağustos arkadaş anlık şiir yazdı ve okur musun diye rica etti. Ben de doğaçlama tek seferde okumuştum. Şöyle bişi olmuştu https://voca.ro/1hoMqkhUd7Nx

Birisi de bana aynen bunu demişti şiirlerim için. Evet, bazen insan en mutlu olduğu anda da hüzün şiirlerine kapısını açabiliyor. Bense gecenin üçü, dördünde hastanenin arka kapısında yazmıştım uzunca bir şiirimi. Sanırım miladım olacak ve benimle birlikte gidecek o da...
Geçmiş olsun, bazı insanlar kalemini kalbine batırarak yazıyor. Yaşanmadan bilinmiyor. Kalemine sağlık...
Afiyet olsun efenim :)
Bazen bir şiir öyle bir yazılır ki, okuyan herkesin içinde sakladığı yarayı açığa çıkarır. Kelimeler sıradan değildir, sanki kalemin ucundan değil de kanayan bir kalpten dökülür. Okudukça insan kendi suskunluğunu, gizlediği acıyı bulur. Hançer gibi saplanmasının nedeni de budur, çünkü gerçek acı asla süslenmez. Böyle şiirler kalpte yara açsa da aynı zamanda iyileştirir, çünkü insan yalnız olmadığını orada anlar.
Cevap
5Cevap
Ulenn sese bak be helel olsun güzel okumuşsun
balkonda fısır fısır okumuştum dfgdf teşekkür ederim efenim doğaldı daha çok :D
Öyle insanlardan uzak duruyorum artık.
Kendi kendilerini yaktıkları yetmiyormuş gibi bir de bizi yakıyorlar cık cık cık. d
Yüreğim yeterince kötü al senin olsun
geçmiş olsun ben de istemiyorum
Aynen öyle zaten yeterince doluyum damlatana yazık olur
:/
Öyle ama gerçekten çok geriliyorum
Kendi sesimden utandım. Sesiniz çok güzel☺️
estağfurullah çok teşekkür ederim, bu doğaçlama ve bol kusurlu bir kayıt ama doğal oluşunu seviyorum :)
Bence çok güzel olmuş☺️
ya şifa olsun :) <3
😇
Duygulandırdın ya bu nasıl bi sestir 🥹
minnoş kalplim.(
Kıyamam ağladın mı sen 😕
Hep onun yüzünden dövelim mi
Dövelim 😒
Ne oldu anlaması değilim 😂
Ağzına sağlık pankekimmmsss 🌿 Güzel insanlar.
Bu ne melankoli ya
Aşık denir
Helal olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?