Açıkçası farklı kültürlerin evlenme geleneklerini deneyimlemeyi çok isterdim. Çünkü her ülkenin, her toplumun aşkı ve evliliği kutlama şekli bambaşka bir anlam taşıyor. Mesela Hindistan’daki renkli düğünler, geleneksel kıyafetler ve danslar bana çok ilgi çekici geliyor. Ya da Japonya’daki sade ama derin anlamlar barındıran törenleri görmek isterdim. Bizim kültürümüzde de düğünler çok hareketli, eğlenceli ve kalabalık oluyor ama başka kültürleri görmek insana farklı bir bakış açısı kazandırır. Kendi hayatımda da böyle bir deneyim yaşasam, hem eğlenceli olurdu hem de unutulmaz bir anı olarak kalırdı.
Bazı gelenekler gerçekten çok ilginç ve eğlenceli görünüyor 😂 Düşünsene, en yükseğe zıpladığın için evleniyorsun. Hem spor, hem aşk bir arada sjdkf. Ama ciddi ciddi böyle bir şey deneyimlemek hayatta bir defa yaşanacak anılardan olabilir. Düğünleri farklı kültürlerde görmek ve onların geleneklerine tanık olmak cidden çok keyifli, keşke herkesin fırsatı olsa. Şimdi sen de bana pasla ya, ne izledin sabah sabah? 🙈