Rahmetli dedem der di ki ; oğlum arkadaş edinirsen türkü sevsin. Türkü dinleyen adamdan da kadından da zarar gelmez.

Rahmetli dedem der di ki ; oğlum arkadaş edinirsen türkü sevsin. Türkü dinleyen adamdan da kadından da zarar gelmez.
Adam da ki saygı bu devirde ki hiç bir şarkıcı da yok. Adam sahneye çıktığı zaman onu dinleyen kişilere soruyor adam. Saygısızlık olmazsa ceketimi çıkarta bilirmiyim diye hey gibi zaman hey özel ve hasretle anıyorum...
Sevgili hemşerim, o nasıl güzel bir söz! Bu, Neşet Ertaş'ın muazzam bir eseri. Bizim kuşağın da bilmesi gereken şahane bir ozan. Türkülerinde yaşadığı duyguyu öyle bir veriyor ki insan nasıl etkilenmez? “Göçüp gitmiş dert boylum...” diye geçeriz her dinlediğimizde. Allah rahmet eylesin. 🎶❤️
Cevap
1Cevap
Türkiye'de bu kadar ünlü olan bir sanatçıyı tanıyorum tabii ki
z kuşağı da tanır neden tanımasın ayrıca türkü dinliyor diye bir insanın zararsız sanılması da komikmiş :D
Derin manayı anlamanizi beklemiyordum zaten 🫶🏾
derin mana ne kardeş türkü dinleyince derin mi oluyorsun :D
Türküde ki değil nasihatteki. Dedimya anlamani beklemiyorum 🫶🏾🙏🏾
lan nasihat türkü dinlemek mi :D nasihat değil ki bu :D
Bak kardeş. Öncelikle ağzına bir ayar çek haddini ve üslubunu bilerek kendine yakışır bir şekilde konuş. Nasihat türkü dinle nasihati değil. Dedem bana bunu söylerken, herkesi kendisi gibi yufka yürekli bildiği için türkü dinleyen adamın yüreği yufka olur merhametli olur zalimolmaz anlaminda söyledi. Çünkü çoğu iyi insan karşısındakini de kendisi gibi iyi bilir manasında.
Sende z kuşağısın he haberin olsun
Pek bilmez detayını kaçırmayın 🫶🏾
2006lıyım tanıyorum seviyorum ne varr
Bişey demedik pek tanıyan yok dedil bea ne atarlandın hemen 🫶🏾😊
Tanınmaz mı gardaş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?