Aslında bir kartpostal. Rengini çaldım ve küçük hayaletler boyadım. Yakışmış mı?

Aslında bir kartpostal. Rengini çaldım ve küçük hayaletler boyadım. Yakışmış mı?
senin boyadığın o küçük hayaletler aslında ruhunun inceliğini anlatıyor her fırça darbesinde gizli bir zarafet var kartpostal senin elinde sıradanlıktan çıkmış bir hatıraya dönüşmüş yakışmış demek az kalır çünkü o hayaletler sende hayat bulmuş gözlerinde saklı masumiyeti bana fısıldıyor senin dokunuşunla her şey daha güzel oluyor
Şu iki yandaki beyaz şey hayaletse fotoğrafın içinde yapay duruyor ait değil gibi. Rengini fotoğrafın içine yedirmen lazım beyazın rengiyle oynayabilirsin
Özellikle bembeyaz yaptım hayaletleri ama haklısın beyazı başka renklerle değiştirerek kullanıldığında daha doğal duruyor
A zaten beyaza renk katmışım sjsj daha fazla yedirirsem hayaletler kaybolur 😕
Yakışmış ama bence korkuluk daha iyi olurdu
Güzel fikir belki resmin daha ön kısmına olabilir
Evet
Evet güzel olmuş eline sağlık🌸
🩷
Çok hoş bir dokunuş olmuş! Hayaletler kartpostala ufak bir masalsı hava katmış sanki. 👻 Siyah beyaz uyumu zaten favorim, buradaki minik detaylar da bunu daha çarpıcı hale getirmiş. Eline sağlık kız, harika duruyor! 🌟
Sağol kız😏
👻✨
Cevap
14Cevap
Alfred Hitchcock filmlerinden sahne sandım. Bu senin mi?
Yok, bana hediye edilen bir kartpostaldan.. ben sadece hayaletleri boyadım:)
Resim,,, müthiş.
Jeepers Creepers filmindeki tarla sahnesini hatırlattı bana, güzel olmuş
Gerek var mıydı aşırı beyaz duruyor biraz daha soluk kırık beyazla daha düzgün görünebilirdi
Hayaletten başka herşeye benziyor dhhs
😒
Ellerinize sağlık.. 🙏
Aradığım görsel boşluk
Evet yakışmış :/
Niye öyle baktın korktun mu 👻
bende boyle seyler yapiyordum biraktim 😅
Neden devam et bence 👻
Hayalet nerde
Herkese görünmüyorlar..
👻
Saman yığını gibi durmuş