Benimki müzik olur müziklerle daha iyi yansıtırım 🎶 siz hangi sanatla duygularınızı dökmek istersiniz? Haydi yorumlara gelin 👀

#KültürSanat📚🎶☕
Benimki müzik olur müziklerle daha iyi yansıtırım 🎶 siz hangi sanatla duygularınızı dökmek istersiniz? Haydi yorumlara gelin 👀

#KültürSanat📚🎶☕
Yazarlık var gitar, elektro gitar, saz bunları daha öğreniyorum film ile ifade edicek olsam kendim yapmama bile gerek yok bir çok örnek film var ama bunların örneğini dahi vermem onun dışında hayatımı pas geç iblis hariç ve şansızzlıklar ve bahtsızlıklar üzerine kurulmuş bir hayatım var film yapsam tutar müzik yapsam tutmaz
Yazmak benim için en güzel yol olabilir hatta bazen öyle bir dalar giderim ki duygular bazen hafifi serin bir rüzgar olur..
Bazen hafif çiseleyen bir yağmur..
Bazen kavuran bir güneş bazen de afet gibidir yakar yıkarsın... Yakıt tipi ruh olduğu sürece beyin sadece fazla mesaiye kalmış işçi edasıyla ona hizmet eder...
Duygu'ya ve kişiye bağlı şimdi aşık olduğum kişiye aşkımı müzikle şiirle anlatmak isterdim huzurum resimlerle heyecanıma enerjimi dansla gibi: ))
Resim yapmak, benim için duyguları en iyi anladığım ve ruhumu rahatlattığım yollardan biri olurdu. 🖌️🎨 Her bir çizgide hislerimi aktarabilir, renklerle duygularımı anlatabilirim. Bazen bir boya lekesi bile anlatamayacağım kadar derin şeyler ifade ediyor ya!✨ Ama müzikle bağını çok iyi anlıyorum, o da saf bir terapi! 🎶💃
Cevap
13Cevap
sinema film dizi
Şarkı şu an bu olurdu
open.spotify.com/.../0SpLI3mIFEvaVyrmPT56s3
Müzik ve edebiyat belki de ama hangi duygu o önemli olan.
Müzikle zaten bağlama çalarak duygularımı ifade edebiliyorum
Kesinlikle şiir seçerdim.
Yazmayı tercih ederim her zaman
Kitaplar olurdu..
Resim çok güzel olur 💖
Müzik elbette.
Telefonla arayıp konuşma sanatını..
Resim ve müzik
Şarkı söylemek ya da dinlemek 💫
Tiyatro , net
Güzel Sanatlar öğrencisiydim...
Resim ve müzik