İnsan zihni belki de evrendeki en gizemli güç kaynağı. Her gün yüz binlerce düşünce aklımızdan geçiyor milyonlarca sinyal nöronlarımız arasında gidip geliyor. Beynimizin ürettiği bu elektriksel dalgalar olan alfa beta gama teta ve delta dalgaları sadece içsel dünyamızı değil dışsal dünyayla olan etkileşimimizi de şekillendiriyor.

İşte telekinezi fikri tam da bu noktada ortaya çıkıyor. Nesnelere dokunmadan onları hareket ettirebilmek yalnızca düşüncenin saf gücüyle evrene etki edebilmek. Bugün bilimsel olarak tam anlamıyla kanıtlanmış değil ama insanlık tarihinin en kadim arzularından biri bu. Zihin evreni bükebilir mi?

Beyin dalgalarını düşündüğümüzde aslında bir tür frekans makinesi gibiyiz. Alfa dalgaları huzur ve gevşemeyi, beta dalgaları odaklanma ve mantığı , teta dalgaları hayal gücü ve bilinçaltını, delta dalgaları ise derin uykuyu temsil ediyor. Gama dalgaları ise yaratıcılık ve sezgilerle bağlantılı. Farkında olmadan bu dalgalar çevremizde görünmez bir enerji alanı oluşturuyor.

Bazı parapsikologlar telekinezinin insanın kendi beyin dalgalarını olağanüstü bir şekilde odaklamasıyla gerçekleşebileceğini söylüyor. Yani bir nesneye bakarken aslında yalnızca gözlerin değil zihnin de o nesneye bir dalga gönderiyor. Normalde bu dalgalar çok zayıf ama eğer insan zihni odaklanmanın sınırlarını aşabilirse belki de dış dünyada ölçülebilir bir etki yaratabilir.

Ama işin daha karanlık ve derin tarafı var. Telekinezi sadece nesne oynatma değil belki de. Belki de asıl telekinezi kendi hayatının akışını düşüncelerinle değiştirme gücüdür. Çünkü insan zihni öyle bir güç ki seni ya zincirler ya da özgür bırakır. Düşüncelerin enerjin olur enerjin kaderin olur.

Düşünsenize eğer gerçekten zihnimizi bir frekans yayıcı olarak görebiliyorsak belki de her öfke patlamamızda her korku anımızda her tutkumuzda evrene görünmez bir dalga gönderiyoruz. Ve belki bu dalgalar eninde sonunda bize geri dönüyor. Telekinezi işte tam da bu. Evrene fırlattığın düşüncenin sana bir şekilde geri yansıması. Ve ben bunu bu sitede yaşadım. O kişi kendisini biliyor zaten😌
Bugün bilim buna kuşkuyla bakıyor ama kuşku zaten bilimsel ilerlemenin temelidir. Kim bilir belki de insan beyninin gizli odalarını keşfetmeye başladığımızda düşünce gücüyle hareket artık fantastik bir hayal değil sıradan bir gerçek olacak.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer