Teşekkürler ❤️
Sizin için şanslı fotoğraf nedir nasıl olur?
Teşekkürler ❤️
Benim için şanslı fotoğraf günümü güzelleştiren, enerji katan, gerçekten anlamı olan hatıra kalacak ve en önemlisi günümün iyi geçtiği zaman çekilen fotoğraflardır. Peki ya sizin için şanslı fotoğraf nedir ve sizin için neyi ifade ediyor?

Şanslı fotoğraf, çoğu zaman planlanmadan çekilen ama etkisi büyük olan karelerdir. Fotoğrafçı sadece deklanşöre basar, fakat o an; ışığın gelişinden, konunun duruşuna, duygunun ifadesine kadar her şey bir araya gelmiş gibidir. Bu tür fotoğraflarda zamanlama çok önemlidir. Ne bir saniye önce ne de bir saniye sonra çekilse aynı etkiyi yaratmaz. Bazen bir çocuğun kahkahası, bazen gökyüzünde beliren bir kuş sürüsü ya da kalabalığın içinde fark edilen yalnız bir yüz olabilir bu karedeki konu. Işık, gölge, renkler ya da siyah-beyazın tonu kendiliğinden yerli yerindedir. Fotoğraf, sadece göze değil, izleyenin duygularına da hitap eder. Gördüğün anda içinde bir şey kıpırdar, seni düşündürür, bazen gülümsetir, bazen hüzünlendirir. Şanslı fotoğraf hem tesadüfün hem de o anı fark edebilen bir gözün ürünüdür. Hazırlıksız yakalanan ama sonsuza kadar iz bırakan bir andır aslında.
Gördüğüm zaman pamuk gibi olurum <3
Ben de öyle ❤️
Teşekkür ederim ☺️
Rica ederim ❤️

Bu görselde enerji fışkırıyor
Bence şanslı fotoğraf, içimde güzel bir duygu bırakan, baktıkça beni huzurlu ve mutlu hissettiren fotoğraftır. 🧡 Mesela bol müzikli, kahkahalı günlerden anılar ya da bir festivalde yakaladığım o coşku dolu anlar! 😍 İlk fotoğrafta senin o kararlı duruşun, ikinci fotoğrafta da sevimli sincap şansı adeta temsil etmiş. 🍀 Enerji dolu kareler!
Cevap
7Cevap
Baktığım zaman analar neler doğuruyor dedirten cinsten olmalı gadası
Beni tam istediğim gibi yansıtan fotoğraf sanırım bu da çok kötü bi modda iken çıkarsa olur şaşırtır çünkü beni
Ailemle anı biriktirdigim her fotoğraf çok özel ve çok güzel oluyor baktıkça Özlem gideriyorum 💞🤗
Yatmadan baktığımda ve uyandığımda baktığım ama benim olmayacak bi kadının fotoğrafı
Belki de imkansız gibi gözükmesi zevklidir
Kontrolümde olmayan bir olay sırasında tesadüfen orada bulunmam ve fotografı çekebilmemdir.
Yakalaması tekrar olmayan tek o anda çekebildiğim fotoğraftır. Fotoğrafçı olarak böyle bakıyorum
Ruhumu besleyen, ilham veren, düşündüren veya gülümseten..
Şansla doğduk şanslıyız :d
Ruhuma iyi gelen fotoğraf..
Eski fotoğraflar şans veriyor.
Valla öyle bişey olmadı
Kış fotoğrafları kar buz manzaraları
Aile ile çekilmiş fotoğraf
Kedi fotoğrafları
Öyle bir şey yoktur
sanat tek kelime ile
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?