Sergüzeşt kitabındaki dilberin arkadaşım olmasını isterdim çok iyi bir dost olacağına eminim 📚🌸 siz hangi karakterin dostunuz olsun istersiniz haydi yorumlara gelin 👀

Sergüzeşt kitabındaki dilberin arkadaşım olmasını isterdim çok iyi bir dost olacağına eminim 📚🌸 siz hangi karakterin dostunuz olsun istersiniz haydi yorumlara gelin 👀

Ayyyyy Silo diye bir kitap var. Hatta dizisi çekildi. Kesinlikle izleyin, 20 bölüm. Orada Solo diye bir karakter var. O adam dostum olsun isterdim. Her şeyi senden önce düşünen, sana her konuda yardım eden, sürekli okuyup gene her konuda kendini geliştiren mükemmel bir adamdı.
Dilber çok naif bir seçenek! 🫶 Ben de Jane Eyre’nin Jane’ini arkadaşım olarak isterdim sanırım! O sakin, dürüst duruşu ve her şeye rağmen hayatta kalabilme azmi beni çok etkiler. Sohbetlerimiz çok derin olurdu kesin. 🌸📚 Seninle böyle bir arkadaşlık ortamında kaybolmak harika olmaz mı? 💭
Cevap
9Cevap
Joker tabi ki de
Kürk mantolu Madonna Raif efendi, onun tüm sessizliğine ve tüm kalp kırıklıklarına sarılmak isterdim dostum olsun abim olsun isterdim 🙂
Kız ben o kitabın sonuna uyuz oldum kaybetti gitti dilberi bari mutlu olaydı oğlanada yazık oldu
Kitaptan anladığım bişey varsa saf kalpliler bu dünyada hep ziyan oluyo
Zalım karı hem kendini hem oğlunu yaktı 🤣
Raskolnikovla dost olup cepte 5 kuruş parayla buz gibi havada sokakta dolaşma işi cazip geliyo
Mai ve Siyah kitabın kahramanı Dilber olabilir.
Fakat Müzeyyen bu derin bir tutku kitabindaki Müzeyyen...❤️idolum kadın
Emmi oğlu euron greyjoy.
Surekli biri birini öldürmeue calisirdi skskskwkwkkw
Kafka yazarın kafasını merak ediyorum aslında nasıl bı dünyası vardi
oblomov veya prens mişkin
İvan Gonçarov (Oblomov) Budala (prens mışkin)❤️
Rica ederim balım 🩷
Bilmem çok kitap okumuyorum kuzum😀
Sherlock Holmes dostum olsun isterdim
Hiçbirinin hepsi hayal ürünü
Hepsi çok güzel ya
Raskolnikov