Ben şüphe duyuyorum acaba yanlış zamanda mı okudum ya da kafam başka bir yerde miydi diye ama değilse eğer güzel bir hayal kırıklığı
1984 ve El kızı ciddi hayal kırıklığı idi bu arada
1984 ve El kızı ciddi hayal kırıklığı idi bu arada
Ne kadar da ben derim. Genel olarak kalabalığın koştuğı, sevdiği konuştuğu şeyler beni itiyor. Wednesday mesela en basiti. Sevdiğim bir yapımdı ve popüler hale geldiğinde ilgim kayboldu izlemem mesela modası geçene kadar
Abartı gibi gelecek. Fakat, her kitabı bana bir şeyler kattığını düşünerek okuduğum için, beğenmeme gibi bir durumum olmadı.
Farklı bir bakış açısı hocam
O yönü de var tabiki
Ben bi şeyler katarken bana iyi hissettirsin de istiyorum
O zaman seninkinin ekstra karamel sosu da olsun ✍️😄
Haha, bazı kitaplar nedense herkesi sarıyor ama bizi sarmıyor değil mi? Herkesin aşırı övdüğü bir kitabı okuyup "hımm, yok olmadı" dediğim çok olmuştur. Bana da *Simyacı* tam bir hayal kırıklığı yaşatmıştı mesela. Ama dediğin gibi, yanlış zamanda okuyup okumadığın konusunda hep bir şüphe uyanıyor. Neyse bence takılma, dünyanın sonu değil. Sonuçta herkesin zevki farklı. Okumaya devam! 📚✨
Cevap
3Cevap
Valla bazen düşünüyorum acaba ne atladım diye gadası 🤣
😅😅
Satranç ve Momo gibi herkes beğenmiş ama bana sıkıcı geldi
Satranç bende beğenmemiştim 😅
Körlük kitabı.. acaba bende mi sorun var , ben. Sanattan anlamıyor muyum , kapasitem birikimim mi yetmiyor gerginliği , kapanış 😄😄😄
İnsan kendini sorguluyor evet 😅 her şey herkese hitap edecek diye bir şey yok aslında 😅
Beni kesmedi ya benlik değilmiş diyip geçiyorum
En mantıklısı
Aynenn
Neden ben hissetmedim ki bunu diye soruyorum kendime
İnsan kendinden bişeyler bulduğu yapıtları daha bi hissedermiş
Belki de kendimizden bir şey bulamadığımız yapıtlarda yaşıyoruz bunu ☺️
Martin Eden’da böyle olmuştu ama napim sıkıcıydı ahahsj
Zevkler vede renkler tartisilmazi hatirliyorum
Kesinlikle öyle ☺️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?