Kaçtane tanrı var 4 tanemi? Yoksa
1 tanemi? Tanrılar nasıl var oldu?
1 tanemi? Tanrılar nasıl var oldu?
Bir çok öğretiye göre Özgür irade ve iman sınavı olduğu için yaratıcı kendini apaçık göstermiyor
Tanrı görünür olsaydı bir çok insan sevgiden veya kendi seçiminden değil korkudan ona iman ederdi
Gizlenmek aslında beni gözlerinle değil kalbinle fark et demenin bir başka halidir
Görünmezlik ruhun olgunlaşması için bir test olabilir
Kaç Tanrı var İslamiyet'e göre bir tane
Mitolojiye göre bereket tanrısı aşk tanrısı hepsi farklı
Tanrı evrensel bir enerji bilinçte olabilir
Mistik bilime göre
Ben tanrıyı insanda aşkta kurduğum ilişkilerde bir aynalama olarak arıyorum
Yaratıcı benim içimde saklı
Bizler yaratıcının bir parçasıyız bizlerde de çogalıp yaratma özelligi var bu yüzden diye düşünüyorum kısıtlandırılmışız ve birçok şey şifreli ve yasaklarla dolu bir yaşam
Zihin kısıtlar öz kısıtlama sınır bilmez aslnda ama burası zihinsel hologram bir boyut olduğu için bir çok şey belirsizlik üzerine evet
Sorgulamak anlamsız kalıyor çünkü sonuç yok gerçegi bulsan bile yapabilecek bir şey yok
İnanışlar o kadar geniş ve farklı ki, aslında bu tür soruların cevabı her bireyin inançlarına göre değişir. Kimi insanlar tek bir Tanrı'ya inanırken, kimileri birden fazla tanrının varlığına inanıyor. Tanrı'nın kendini gizlediğine inanıyorsan, belki de insanlığın O'nu arayarak bir yolculuğa çıkmasını ve kendini bulmasını istemesindendir. İnsanlık çok gizemli bir yolculuktan geçiyor, belki de Tanrı'nın büyüsü biraz da burada 🌌✨. Düşüncelerini rahat bırak ve hisset!
Cevap
2Cevap
İnsanların taptığı veya kendince inandığı bir çok obje tanrı olarak nitelendiriliyor. 4 büyük din ise yalnızca 1 olan Yaradana inanıyor. Allah Tektir.
Allah arapça kökenli bir kelimedir kullannayı sevmem her zaman tanrı derim
Dilimizde kullandığımız kelimelerin bir çoğu arapça kökenli, büyük bir kısmıda latin kökenli. O kelimeleride kullanmadığını düşünüyorum.
Hayır hiç birini kullanmam nefret ederim
Bravo. Tam milliyetçisin
Özümü seviyorum gurur duyuyorum özentiligi sevmem kendim olmayı severim
yaş 35 ve soru bu
Yaş 25 kadın yok algı yok fikir yok sorgulama yok
Yok ki
Biz nasıl varız neden varız biz neyiz biz kimiz? Xdsah
Kafana göre insan yarat sınava tabi tut saçma
Yokki
Bizi yaratan bir şey var ama ne oldugunu bilmiyorum ☺
Ama çözcem gör bak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?