Biraz uzun bir yazı olacak. Cinsiyet ayrımı olmaksızın, ciddi cevap verecek olanlara ayırdıkları zaman için teşekkür ederim; kendimi biraz daha tanımak için farklı görüşlere ihtiyacım var. Daha çok kişilik ve psikoloji üzerinden kendimi anlamak belki iyi olur; başkalarının ne düşündüğüne göre yaşayan biri değilim, yanlış anlaşılmasın ve ilk defa böyle bir şey yapıyorum.
Köyde doğmuş biriyim ve 20'li yaşlarımdayım. İdare edecek kadar yakışıklı ve vücut zindeliği için biraz spor yapan biriyim. Köyde hayat zordu ve ebeveynlerimin bazı sağlık sorunları olduğu için çocuk yaşta okuldan sonra onlara yardımcı olmam gerekirdi. En küçük olan benim ve yaşça ortanca kardeşimle aramda yıllar var. Dolayısıyla onlar okula giderken ve hayat zor olduğu için çocukluğum yalnız ve ilgisiz geçti ve okula başladığımda onlar lise için köyün bağlı olduğu ilçeden başka bir şehre gittiler.
Köy okulu da cidden sıkıntılıydı; eğitim berbattı. 90'larda köye gelen bir kitapçıdan kitaplar alan babam sayesinde okul öncesinde kitapların resimlerinden neler yazdığını anlamaya çalışırdım. Star Wars Clone Wars, Winx Club, Transformers, Yugi-Oh, Beyblade gibi çizgi filmler; Matrix, Terminator, Örümcek Adam gibi fantastik bilim kurgu filmleri ve American Psycho, The Good Will Hunting, The Help, Jason Born gibi filmleri izlerim; hızlı ve öfkeli gibi şeyleri sevmem. 4 yaşımda belgesel izlemeyi çok sevmiştim ve devam ettim. 4 yaşımda eve alınan pc'de yabancı müzikler dinledik, oyunlar oynadık; gerçek zamanlı strateji ve yarış oyunları. O yıllardan itibaren çok güzel resimler çizdim.
Daha çok instrumental, klasik, film ve oyun müzikleri, çok az kaliteli vokaller, ara sıra big bands ve opera, kaliteli metal-rock ve az miktarda rap dinliyorum. Köy okulunda neredeyse desteksiz şekilde eskiden gayri resmi fen lisesi işlevi gören kaliteli bir okul kazandım. Matematik öğretmenimden daha iyi çözdüğüm sorular oldu, biyolojiyi severdim; 4 yıllık ortalaması 99'du ve hep biyodan proje aldım. Kısaca sayısal severim; formül ezberlemek yerine nereden geldikleri hep ilgi çekiciydi. Lisede başka bir şehirde yurtta kalmak zorundaydım ve yurt berbat olduğu için sınava hazırlanamadım ama mühendislik fakültesi bitirdim ve ülke çapında havacılık aracı tasarlamakta yarışma birinciliğim oldu (ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim); ITU, YTU, Marmara gibi okullara rağmen.
Arkadaşlar farkındalığı yüksek biri olduğumu söyler; bu onların görüşü. Dil öğrenmek hep hoşuma gitmiştir; sanırım diller arasındaki köken benzerliklerini fark edebildiğim için hızlıca dil öğrenebiliyorum. Dini tercihim insanlardan farklıdır; ateist, deist ya da her ne ise onlardan değilim ve bunlarla ilgilenmiyorum. Kutsal saydıkları kitapları ve din dışı başka kitapları da okudum. Felsefi düşünceleri severim ve bunlara kafa yorarım.
Çocukları, bebekleri, ve özellikle yavru hayvanları çok severim; yavru kediler çok tatlı :) Onlarla oyun oynamak çok güzel. Çekingen biri değilim ama dışardan sessiz, sakin ve sanki çekingen/utangaç gibi görünürüm; değeceğini düşündüğüm insanlarla konuşmayı tercih ettiğim için çekingen diyor olabilirler. Cidden sinirli biriyimdir ama yönetebiliyor olmak çok zevkli.
Sevdiğim bir kız vardı ama 10 sene kadar önce kaybettim; yıllardır kimse ile münasebetim olmadı çünkü sanırım sevmişim.
Anlam arayan biriyim sanırım. İdealize etmiyorum; gerçekçi ve hayalperest biri gibi. Mükemmellik aramıyorum; kusurlardan öğrendiklerim var ama titizlik ve tedbir fayda getirir.
Bence etki etmiyor hayata ama kova burcuyum.
Ne dersiniz; herhangi bir açıdan tavsiyeleriniz, söyleyecekleriniz, soracaklarınız var mı?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer