sizce gelmiş geçmiş en iyi fantastik filmler hangileri? fantastik filmleri çok seviyorum ama bu sıra izleyecek film bulamadım. büyülü fantastik filmler istiyorum.
film önerilerinizi bekliyorum.

sizce gelmiş geçmiş en iyi fantastik filmler hangileri? fantastik filmleri çok seviyorum ama bu sıra izleyecek film bulamadım. büyülü fantastik filmler istiyorum.
film önerilerinizi bekliyorum.

Selamlar 🌺,
Fantastik filmler, izleyicileri hayal güçlerinin sınırlarını zorlayan, eşsiz dünyalara götüren ve gerçek dünyadan uzaklaştıran büyüleyici yapımlardır. Bu tür filmler, hayal dünyasında yolculuk etmek isteyenler için heyecan verici bir deneyim sunar.
İzleyicileri kendine çeken, büyülü atmosferleri ve ilgi çekici karakterleri ile fantastik filmler, sinema dünyasında özel bir yere sahiptir. Benim de en sevdiğim film türü fantastiktir. Bugün size bildiğim en iyi fantastik filmleri önereceğim.

Büyülü fantastik filmler denildiği zaman ilk akla gelen film ile başlıyorum. James Cameron'un yönettiği ve unutulmaz bir görsel şölen sunan Avatar: Suyun Yolu, Pandora adlı gezegende geçen epik bir macera. Neytiri ve Jake Sully'nin hikayesi, nefes kesici görsel efektlerle desteklenen muhteşem bir dünyada izleyicileri büyüler.

Süper kahramanların bir araya geldiği epik bir film olan Zack Snyder's Justice League, hayranlarını kendi dünyasına çekmeyi başarır. Yeniden yapılanan Justice League filmi, eşsiz karakterleri ve etkileyici görsel efektleri ile büyüleyici bir deneyim sunar. Batman, Superman, Wonder Woman ve diğer kahramanlar filmde yer alıyor. Macera fantastik filmlerden birisi diyebilirim.

Yıldızlarla dolu bir kadroya sahip olan gizemli ve fantastik bir film ile beraber geldim. Owen Wilson, Megan Fox, Emile Hirsch ve diğer oyuncuların performansları, bu filmi sıradışı ve büyüleyici kılıyor. Benzersiz bir hikaye anlatımı ve atmosferi ile Big Gold Brick, izleyicileri kendine çeker ve fantastik bir dünyada unutulmaz bir yolculuğa çıkarır.

İlk çıktığı zaman sinemaya giderek izlediğim harika bir film. Marvel Sinematik Evreni'nin bir parçası olan Doktor Strange'nin kendi karakter filmi. Fantastik ve mistik bir dünyada geçen bir macerayı anlatıyor. Benedict Cumberbatch'in canlandırdığı Doktor Strange karakteri, zaman ve uzayın sınırlarını zorlayan güçlere sahiptir. Kesinlikle izleyin.

Marvel evreninin kötü karakterlerinden biri olan Morbius, fantastik bir dünyada geçen karanlık bir hikayeye sahiptir. Michael Morbius'un, vampir özellikleri kazandığı ve süper güçlere sahip olduğu bir dönüşümü konu alan film, etkileyici atmosferi ve sürükleyici hikayesi ile izleyicileri kendi dünyasına çeker. Vampir filmlerini sevenler kesinlikle tercih etmeli.

Bu filmde Orman Gezisi adı verilen bir nehir yolculuğunda konu alır. Dwayne Johnson ve Emily Blunt başrolleri üstleniyor. Gizemli ormanlar, esrarengiz yaratıklar ve keşfedilmemiş diyarların olduğu bir dünyada geçmektedir. Fantastik filmler arasında en güzel filmlerden birisidir. Tavsiye ederim. :)

Fantastik ve dramatik öğeleri bir arada sunan bir film. Zamanın akışının tersine giden bir karakterin hikayesini anlatıyor. Brad Pitt'in başarılı performansıyla dikkat çeken film, sıradışı bir yaşlanma sürecine sahip Benjamin Button'ın macerasını konu almaktadır.

J. R. R. Tolkien'in unutulmaz eseri Yüzüklerin Efendisi serisinin ikinci filmi olan İki Kule, fantastik bir dünyada destansı bir macerayı anlatıyor. Orta Dünya'da geçen bu epik serüven, yüzük taşıyıcısı Frodo Baggins ve arkadaşlarının karanlık güçlere karşı verdiği mücadeleyi konu alır.

Marvel Sinematik Evreni'nin en büyük ve epik savaşını konu alan film diyebiliriz. Süper kahramanların Thanos adlı güçlü bir düşmana karşı verdiği mücadeleyi anlatıyor. Kesinlikle izlenmesi gereken aksiyon fantastik filmlerden birisi. Farklı kahramanların bir araya geldiği bu fantastik savaş sizi çok etkileyecek. <3

Guillermo del Toro'nun yönettiği bu fantastik film, sıradışı bir aşk hikayesini anlatıyor. Dilsiz bir temizlikçi kadın ve bir deniz yaratığı arasındaki duygusal bağı konu alan The Shape of Water, etkileyici atmosferi, sıradışı karakterleri ve büyüleyici görsel efektleri ile izleyicileri kendi dünyasına çekebilecek bir film. Ayrıca oscar ödüllü fantastik filmlerden birisi. Kesinlikle tavsiye ederim.
Benim fantastik film önerilerim bu kadardı. Önerilerimin hepsi izlediğim ve birbirinden güzel filmler. :) <3
morbius hariç hepsi güzel filmler
Bunlar ciddi anlamda beğendiklerim. Tim burton filmleri de fantastik filmler kategorisine girer sanırım, onların her biri ayrı bir hoşlukta. Özellikle makas elleri defalarca izlemişimdir.
İlk link zaten oydu :))
Adı üstünde fantastik filmler insanın hayal gücü diyebiliriz. Yani sınırsız hayal gücü olan insanların bence daha görmediğimiz nice güzel filmleri olacaktır.
Oz Büyücüsü (film, 1939)
Bu filmi bir kere televizyonda seyretmiştim. Oldukça muhteşem bir hayal gücüne dayanan bir film. Tarihe bakarsak demek hayal gücü gerçekten sınırsız.
Cevap
28Cevap
Hayao Miyazaki'nin "Ruhların Kaçışı" adlı animesi... ödül almış bir anime. çok fantastik ve güzel
Çok şaşırdım, 1 kişi bile Matrix yazmamış. 1999'da hayatta olan üye yok muydu? Fantastik sinemanın kilometre taşıdır bu film
lord of the yüzük ve labirentli pan da iyidir. son olarakda ilginç bir yaklaşımla çekilen Chronicle diyorum buda çok iyidir
Tartısmasız LOTR. Daha iyisi olmayacak, çünkü her geçen gün LOTR daha da efsanelesecek
Ben fantastik tutkunuyum.En iyisi diye bir ayrım yapamam.
Hayır çıkmıyor.Ink Heart,Star Dust,Prince of Persia şu anda aklıma gelenler bunlar.Nerdeyse tüm fantastik filmleri severim.En sevdiğim film de Ghost bu arada.
narnia günlüklerini güzel
Lord Of The Rings üstüne tanımıyorum :)
Yüzüklerin efendisi.
lord of the rings üçlemesi
harry potter, yüzüklern efendisi
Braveheart (Cesur Yürek) kesinlikle tek geçerim...
Harry Potter <3 <3 <3
bi' kadının sevgili günlüğü
tabiki yüzüklerin efendisi . tartışılmaz
gelmiş geçmişse tabiki LoTR.
yuzklern efendısı
harry potter
Bence karayip korsanları ile narnia günlükleri
Geleceğe dönüş serisi
Rambo ilk kan ve serisi
Cannabiscik yapma böyle ya tamam söz izleriz üzülme yeterki :D
izlemedim dikkatimi çekmedi hiç
aynı bea sen n'örüyon