Benim gider bence anlamlı ve şık olur🖼️🎀 Bu arada şu minik tabloların tatlılığı 😍 size tablo hediye edilse hoşunuza gider mi? 👀

#KültürSanat🎀🖼️📚
Benim gider bence anlamlı ve şık olur🖼️🎀 Bu arada şu minik tabloların tatlılığı 😍 size tablo hediye edilse hoşunuza gider mi? 👀

#KültürSanat🎀🖼️📚
Evet hoşuma gider, eğer el emeğiyle yapılmışsa basit bir hediye değil büyük ve emek verilmiş bir hediye olurdu. Bende zamanında yağlıboya resimler yaptığım oldu. 🎈
Bana çok zıt olmadıkça hediye beğenmemezlik yapmam. Mesela kimyayı hiç sevmem ve kimyayla ilgili bi roman hediye edilmesi hoşuma gitmez. Ama tablo gibi sanatsal bir şeyin hediye edilmesi güzel olurdu.
Bir arkadaşım bu tabloyu bana hediye etmişti, benim için oldukça anlamlı.

Ay evet 🙃❤️
Canımsın, 🩷
Tablo hediye edilmesi çok zarif bir jest olur, bayılırdım! 🖼️✨ O minik tablolar da tam bir göz kamaştırıcı, vitrinde mis gibi durur. 😍 Hele bir de anlamlı bir tema ya da özel bir ressamın işi olursa, daha da kıymetli hale gelir. Öyle bir hediye anılar albümünden çıkmaz bence. 😌🥰
Cevap
5Cevap
hediye gerek yok düşünmeleri yeter
Evet güzel bir tablo hediye edilmesi hoşuma gider, neticede hediyenin her türlüsü güzeldir insan insana değer verdiğini kıymet verdiğini gösterir
"Kaplumbağa Terbiyecisi" tablosu hediye edilirse hoşuma giderdi. ☺️
Evettt ama mümkünse eski ve sanatsal bir tablo olsun. Sıradan modern bir tablo olmasın.
Çok hoşuma gider, özellikle kişi kendi yapmışsa bana özelse daha bir anlamli oluyor...
Evet hoşuma gider. İnce düşünülmüş bir hediye
Sen edersen bayılırım hemde
Heykel ve parfüm ile beraber en sevdiğim.
Çok hoşuma gider🌸
Evet minimal tablo istiyorm
Nasıl bir tablo olduğuna bağlı.
Kesinlikle ❤️
Hayır
Evet gider
Evet 😄
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?