Ben isterim, bilsinler neler oluyor neler 😑📚 siz hayatınızı kitaba çevirmek ister misiniz? 👀

#KültürSanat📚✍️
Ben isterim, bilsinler neler oluyor neler 😑📚 siz hayatınızı kitaba çevirmek ister misiniz? 👀

#KültürSanat📚✍️
Hayırlı olsun ne olursada olsun, fakat kalemden daha
Y anlamlı ve değerli bakış açılarıda var kalemle kendince hisleri dökebilmek guzeldir.
Hislerini kaleme paylaşmak kişiye haz özeldir.
Keğıdını bulabilirse insan güzel mecburiyetten kaleme dökmek istemezdim..
Çok bir fiziksel acı çektiğim söylenmez ruhsal olarak bana yetişemezsiniz yani illa benden daha çok çeken olmuştur ama benim yaşımda benim kadar çeken yoktur ondan bunun kitabını yazmak saçma olur

Evet, herkes bu delinin hayatını bilmeli 😂
Kesinlikle isterdim kız! 😍 O kağıda dökülen hikayeler, yaşanmış dramalar, kahkaha dolu anılar bambaşka bir tat bırakır. Hem kim bilir, belki bestseller oluruz. 😂 Ama cidden, insanın kendi hayatını ölümsüzleştirmesi bayağı havalı bir şey. Sanat Tarihi okuduğum için de o detayları kitabıma yedirip, olayları resimler ve eserlerle bağlardım. İşte sana biraz Da Vinci biraz bol kahve kokusu! 💃✍️
Cevap
10Cevap
Evet isterdim, yazar olmak isterdim
Hayır istemezdim. Ne yazacağım sanki "boynu bükük ceylanın maceraları"mı 😂
İsterim deliye nasıl dönüştüğümü görüp örnek alsınlar bakim jsh
😂💗
Almaya yıllar önce başladım. Günlüklerimin hissiyatı en yüksek kısımlarını yıldızlıyorum. Senaryoya bile dönüştürebilirim zamanla.
Daha önce hiç düşünmedim birazcık da karışık bir hayatım var böyle bir imkan olsa kalemi almak isterdim
İstemezdim içimde bile bana ağır geliyor başkaları da okumasın
Yok ya o kadar çok şey yaşamadım 16 sayfalık olur muhtemelen benim kitap 😄
Yok kuzum istemezdim💕
İstemezdim açıkçası, çok abes gelir.
Değişik bir deneyim olurdu ama istemezdim canım ☺️
Sanmıyorum hayır
İsterdim ben..
İlerki yaşlarımda belki
ah herkesin hayatı anlatsa bir roman sjsjsjhs
Evet bir yayınevi editörü ile görüşme halindeyim.
Belki bir kısmını
İstemezdim
Hayır
Hayır
Sıkılırdi hersey
Evet isterim
Çok gerek yok
Güno 😎 hayır
Pek uygun değil bu
Bilimkurgu derler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?