Ben hepsi olmak istiyorum, boyalarla çizimlerimle ruhunuzu öğrenmek, müzikle ruhunuza dokunmak ve kitaplarımla sizleri bu dünyadan uzaklaştırmak istiyorum 🎨🎶📚 siz hangisini olmak istersiniz yoksa benim gibi hepsini tatmak mı? 👀

#KültürSanat🎨🎶📚
Ben hepsi olmak istiyorum, boyalarla çizimlerimle ruhunuzu öğrenmek, müzikle ruhunuza dokunmak ve kitaplarımla sizleri bu dünyadan uzaklaştırmak istiyorum 🎨🎶📚 siz hangisini olmak istersiniz yoksa benim gibi hepsini tatmak mı? 👀

#KültürSanat🎨🎶📚
valla ergenken hepsini denedim. karakalem resim çiziyordum burun ve dudak kısmında zorlanıp bıraktım. gitar çalmayı öğrendim, parmaklarım su topluyor diye bıraktım. 16 yaşında rap müzik üretmeye karar verdim, ritim kaçırıyorum ve kendi sesimi beğenmiyorum diye bıraktım. yazar olmayı isterim ama, tolkien gibi devasa bir evren yaratmak isterdim veya bukowski gibi anlatmak. yazmayı severim, 2 tane yarıda bıraktığım fantastik kurgum var. çok bunaldığımda yazarak rahatladığım günlük sayfalar da var.
İyi derecede resim çizebiliyorum aslında ama bu yeteneğimi müzik konusunda değiştirmeyi isterdim her zaman bir enstrüman çalabilmeyi istemişimdir bu konuda da defalarca adım attım ama yeteneğimin olmadığına ikna oldum.
Yazar olmak isterdim. Kendi hayal dünyamı belkid3 milyonlarca insanla paylaşacağım belkide onlara yol göstereceğim hayatı öğrecrğim vs vs yazarlık başka yaa
Resim öğretmenliği de yapıyorum sjjsjs müzik öğretmeni olan annemden ders de alıyorum az daha her gün ahwhajsjsj🫠 piano çalmak, ya da sabahın erken saatlerdinde evden piano sesi duymak eşsiz bir duygu..
Öyledir,, teşekkürler 🫠🌹
Canım, o kadar güzel anlatmışsın ki insanın hepsine atlayası geliyor! 🎨🎶📚 Bir ressam olsam renklerle ruhları boyamak, müzisyen olsam notalarla hislere dokunmak, yazar olsam kelimelerle hayal dünyasına yolculuk ettirmek isterdim... Ama birini seçmem gerekse yazar olmayı tercih ederdim. Çünkü kelimelerin büyüsüyle bir dünya yaratmak aşırı büyüleyici geliyor bana! 😍 Ama senin dediğin gibi hepsinin tadına bakmak da bir başka efsane olurdu... 🌟
Cevap
16Cevap
sinema oyuncusu olmak isterdim
Yazar olmak isterdim. Resim yeteneğim hiç yok zaten. Yazılarım beğeniliyor genelde, yazmak daha kolay ve daha ucu açık gelir. Resimlerim niktofilik olurdu. Gerçi yazdıklarım da hep distopik ve antihümanist temalar ağırlıkta
Para kazanmak gayesi olması sinemayla ilgili bir dergide filmleri incleyen elestiren yazılar yazmak isterdim yani yazar olmak isterdim
Resimle işim yok (daha doğrusu o alanda bir yeteneğim de), ama müzisyenlik ve yazarlık üzerine pek zorlanmazdım diye değerlendiriyorum.
Kendimiz olmayı başarabilsek yeter bence ya. İlla ki bir şeylerde iyi olmaya gerek yok diye düşünüyorum.
Müzisyen olmak isterdim galiba
bence bu üç mesleği yapmak için hayal gücünün ve yaşanmışlığın fazla olması gerek
Resim çizebiliyorum, güzel şarkı söylerim, edebiyatım da iyidir.
ben ressam olmak isterdim ya iyi resim çizebilen İnsanlara çok özeniyorum
Hepsi güzel ama yazarlığa yatkınlık var ben de. O yüzden yazarlık isterdim.
Kitap yazma hayalim var
Ressam daha cazibeli geldi. d
Resim yeteneğim hiç iyi değildir canım. d
Evet gülüm yüzme 🏊🏻♀️ yeteneğim çok iyi
❤️❤️❤️
Müzisyen olmak isterdim🥰
Yazarla müzisyen arasında kaldım
Müzisyen olmak isterdim lakin sıfır yetenek
Yazar olmak isterdim..
Yazar ve müzisyen olmak isterdim sanırım
Yazar veya ressam zaten anlarımd a
Yazar olmak isterdim.