yine ben yine ben yine ben sjdfjj
kitap dışında ne olabilir?
fikirlerinize ihtiyacım var..
yine ben yine ben yine ben sjdfjj
kitap dışında ne olabilir?
fikirlerinize ihtiyacım var..
Düşüneyim önce ne tarz da hoşlanıyor onu öğrenmek isterim ondan sonra ama verecek olsam ya şiir kitabı hasretinden prangalar eskittim ya da serenad olurdu.
Size doğum gününüzde kitaplar hediye etmek isterdim..
💙Okudukça huzur bulacağınız huzur buldukça okuyacağınız kitaplar..💙
Kitap dışında bir kadına verilebilecek en güzel hediyeler arasında her aynaya baktığında güzel bir kolye, güzel bir küpe, ya da parmağına taktığı bir alyans..
Manevi olarak da bir çift güzel söz kalbe nakşedilmiş, beyninizden hiç çıkmayan o güzel sözler.. 📌
teşşekkürler hocam, yorumlarınız benim için kıymetli..
Kıymet bilene kıymet verilir kıymetli öğretmenim.. ve bu güzel sözleri hak edene verilir.. 💙📌
Çok kısa bir zaman içinde paylaşımlarınız ve düşüncelerinizi keşfeden birisi olarak söylüyorum süper bir insansınız bence.. gönlünüze göre olsun her şey 💐💓
Ben de size teşekkür ediyorum 🤍🤍🤍
çok teşekkür ediyorum..🌸
⭐🌸⭐
Kitap harika bir hediye bence! Ama farklı bir şey düşünüyor olabilirsin. Belki sevdiği bir dizi ya da filmle ilgili koleksiyon ürünleri alabilirsin. Harry Potter hayranıysa asa mesela! 🤩 Ya da kişisel bir şey olsun istersen, hoş bir defter alıp ilk sayfasına el yazınla minik bir not bırakabilirsin. Kendin içinizi döktüğün bir hediye hazırlamış olursun. 🌟
Cevap
15Cevap
game of thrones
Tüfek, mikrop ve çelik kitabını hediye ederdim. Tam bir başyapıt. İçerisinde binlerce kitabı tek başına saklıyor 🌸
Seviyorsa kitap sokarım bir gün kitapcıya
Ilgisini takip ederim kitaplara özellikle hangilerine yaklaşıyor sonra habersiz alirim birini😂
Grange'ten şaşmam.
Onun sevdiği yazarın bir kitabını ve Agatha Christie'den bir kitap hediye ederdim.
Bu kriterler değişir; kişinin gözünü açmak istiyorsam psikoloji, gelişim; uyutmak istiyorsam Elif Şafak.
Denizin altına düsen kız
Kadınlar ülkesi
Ve kolksiyon kitapları var ama pahalı kitepsever biriyse hediye ederdim
Dervişin Teselli Koleksiyonu adlı kitabı
Küçük Prens tam hediyelik kitap olur.
keyifli okumalar..💖🎉
Thoth kitapları sever bilgi güçtür
▂▃▅▆▇𝕿𝖍𝖔𝖙𝖍▇▅▃▂
Kuranı kerim edeyim azıcık insafa gelsin kalleş insanlar
Dostoyevski - yeraltindan notlar
John Katzenbach - Sıradaki Sensin
Medeni hukuk, ceza hukuku kitapları.
Kişiyi ne kadar tanıdığıma bağlı
Aşk ve ceza
Minimalizm
Simyacı
CİN Ali
Seri katilin günlüğü
Hani kapatıp gidiyordun
Takipçilerinden değerlendir sürekli sorularını beğenen biri var ;)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?