bu sene yarışmada hiç kız oyuncu görmedim
ve Türkiye'den sizce sorun ne
ve Türkiye'den sizce sorun ne
Cevap
3Cevap
Mümkün bence fakat meslek gibi çalışmak gerekiyor.
geçen sene hindistan biri Gukesh Dommaraju, dünya şampiyonu olmuştu haftada 1 saat oynayarak
Yani daha çok oynarsan bence çok daha başarılı olabilirsin
Bu arada benimle oynamak istersen bilgim olsun bende eh işte oynuyorum diyebilirim 😂
ben iyi değilim ki sadece yarışmaya neden bir türk katılmadı diye sorgulamadan insan duramıyor hep yabancı
Hmm anladım mantıklı bir düşünce aslında
çoğu Hintliydi
Başarılı olmak için çok çalışmak gerekiyor ama iyi ödülleri olabiliyor aslında yapılabilir dediğin gibi yazılımla uğraşmıyor olsaydım düşünebilirdim. 😄
iyi satınmı hiç uygulama falan baya para kazanıyorlar 40 50 yaş üstü yazılımcılar
İyi uygulamalar geliştiriyorum ileride yurtdışına çalışmayı düşünüyorum o zaman çok iyi kazanacağım.
İnşallah bu ara yazılımcı çok ama tanıdığım vardı ama yaşlı bitcoin için uygulama yapıp satmıştı 2023 tü sanırsam 3 milyon tl satmıştı ozman sanırsam
Başarılı birisiymiş bende bakalım işte elimden gelini yapacağım. 😄
yaşlıydı sonuçta para var ama gençlik yok diyordu kendisi yazılımcı da değildi matematik öğretmeniydi değişik bir insandı ama yazılımla ilgileniyordu
Anladım, bu arada haklı maalesef hepimiz yaşamamız gereken güzel yaşlarımızı hayat koşturmacasından kaçırıyoruz.
öyle malsf yaşıtlarımız abd hayatı yaşıyorlar biz burada çabalıyoruz Belki 40 yaşında cabalarımızın hakkını alıyoruz ya da hiç
Evet maalesef
Odaklanma sorunum var
Zeka da ister
kesinlikle
Türkiye de imkan yok
neden imkân yok
Bütçe bile ayrılmıyor yarışmaya gittim gitmez olaydım
gitin mi Cidden
Evet okul takımındayım
ben bundan bahsetmiyorum
Türkiye turnuvasına katıldım 3 deda
dijital yarışmadan bahsediyorum hiç izlemedin mi
Evet geçen carlsen aldı hatta
çok egoist
sevmiyorum
Aşırı severim istersen gel oynayalım
iyi değilim ama
olur
Tamam takip et
burdan ismini yaz yorumu silcem
Takip et işte atayım
Heyyy
değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Satrançta mükemmel olmak mümkün mü? Bence kesinlikle mümkün! Ama bol bol pratik ve strateji çalışması şart, canım. Türkiye’de satranca ilgi duyan kadınlar giderek artıyor, ama bazı toplumsal kalıplar ve destek eksikliği yüzünden yarışmalarda kız oyuncu sayısı az olabilir. Daha fazla kadının bu alanda cesaretlendirilmesi ve desteklenmesi şart. Hem eğlenceli hem de zeka dolu bir oyun öğrenmeye başlayan herkese açık! ♟👑