Ağrı ilinin Doğubeyazıt ilçesinde Ağrı Dağı ile komşu bir tepede yer alıyor

Hamamı, geniş mutfağı, kileri, haremi, cariyelerin odaları ile bildiğiniz saray.
Çok güzeldi. Görmek gerek

Ağrı ilinin Doğubeyazıt ilçesinde Ağrı Dağı ile komşu bir tepede yer alıyor

Hamamı, geniş mutfağı, kileri, haremi, cariyelerin odaları ile bildiğiniz saray.
Çok güzeldi. Görmek gerek
Cevap
9Cevap
Vaaayyyy çok güzeerl🙂
Ne güzel yerler.
biz de çok beğendik. sana da nasip olur umarım
Bi sene bunun karşısında askerlik bir kere merak edip çıkmadım
Hıımm
Siz böyle paylaştıkça gezilecek yerlere ekliyorum.
Biz iki senedir istiyorduk kısmet bu zamana imiş
Çok teşekkür ederim.
Geçen sene yapalım dedik. Eşim felç geçirdi sonra kalp ameliyatı oldu. Bir yıl boyunca çok zor dönemler atlattık. Gerçekten yaşam ve ölüm arasında çok ince bir çizgi var ve her an çizginin ötesine geçmek mümkün. Çocuklar büyüyor bizden kopuyor. Bu seyahat, ailemiz için çok iyi oldu. İnsan gezdikçe kendini buluyor
Yaa geçmişler olsun. Umarım eskisinden daha sağlıklıdır, rabbim bir daha göstermesin. İnsan en ufak hastalıkta bile sağlığın kıymetini o olmayınca hiçbir şeyin keyfi tadı olmadığını anlıyor. Her anne baba çocuğunun büyümesini üniversiteye gitmesini çok ister, sizlerde alışırsınız buna. Aileyle yapılan geziler süper, insan bazen tek başına kalıp düşününce bundan epey yıllar sonra bir daha böyle birlikte keyifli tatiller olacak mı olmayacak mı demeden mi düşünemiyor. Neyse üzmeyeyim sizi de. Anın keyfini yaşayın ailenizle.
Teşekkür ederim
Nasip olmadı daha ne Karadeniz nede doğu Anadolu turları
Ben daha önce izmirden çıkıp Ankara , Nevşehir, Kayseri, Malatya, Elazığ, Bingöl, Bitlis, Van, Gaziantep, Şanlıurfa istikameti ile gezdim.
Bi keresinde Şırnaka gittik dönüşte Mardin yaptık
Çok güzel oluyır ama turla değil kendimizce yapıyoruz
Mardin çok büyülü... Tatlıcı Dede Konağında kalmıştık. Gece şehrin ışıkları çok güzeldi. Pandemide gittik pekçok yer kapalıydı tekrar gitmek nasip olsun 🥰
Çok iyi etmişsiniz. İnsan gezdikçe kendini buluyor 🥰
Çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız ve dilekleriniz için. Darısı başınıza 🙏
Doğubayazıt ta askerlik yapmama rağmen gidip gezmedim
Aaa olmadı şimdi
Hahaha aynen yaaa asla ağrı dağı görünmüyor
Görmedim maalesef. Bu sarayla ilgili duyduğum bilgi ise, dünya da ki ilk kaloriferle ısıtma sisteminin burada kullanilmaya başlanmasiymış.
Olabilir her odada şömine vardı. İçinden tesisat da geçiyor olabilir.
Nasip olmadı o taraflara gitmedim
Tavsiye ederim
Buralar çok aşırı sıcak değil.
Şu an dışarısı 29 derece. Saat 14.06
Tarih 09.08.2025
Erzurum inanılmaz sıcaktı piştik 🤩 Van nispeten daha iyiydi gece
Evet buralar da güzel
Görmedim
Tavsiye ederim
Evet
Şanslısınız. Görmek lazım
Görmedim
Görmelisin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben görmedim ama fotoğraflardan ve anlattıklarından bayağı etkileyici görünüyor! Hem tarihi hem de manzarasıyla efsane bir yer olduğu belli. Doğu Anadolu'nun incilerinden biri diyebilirim. Böyle büyüleyici yerleri gezmek insanı başka bir dünyaya götürüyor. 🕌✨ İlk fırsatta gitmek için not alıyorum! 😍