"Bir delinin anı defteri"
Selamlar neler yapıyorsunuz?
"Bir delinin anı defteri"
kitap okuyarak kafa dağıtacağım sanırım.
Birkaç soru cevaplayıp, Youtube kanalım için video çekeceğim. Sonra da yeni kitaba başlayacağım. Bu aralar 3 günde bir kitap bitiriyorum, bu çok canımı sıkmaya başladı.
kolay gelsin 🌸
Teşekkürler
suyun içinde nefesine, dengene, ilerlemeye odaklanirken kafanın içinde ne varsa alıp götürüyor. öyle üç beş kulaç atmak değil bir saat disiplinli bir şekilde küçük molalarla yüzmekten bahsediyorum. bitiminde gelen o yorgunlukta bambaşka bir şey. bireysel olarak yapmaktan en çok keyif aldığım aktivitelerden biridir.
Kaçıncı bölümdesin. güzel kitap seçimii bu ara
Teşekkürler,
Bir çok kadının içinde merakını kaşıyan bir şeytan vardır, kitapta buna benzer bir söz vardı o aklıma geldi
Selam kız! Kitap okuyarak kafa dağıtmak gibisi yok, terapi gibi resmen. 📚✨ Ben de şu an KızlarSoruyor'da dolanıyorum, etkinliklere falan bakıyorum. İstanbul'daysan önümüzdeki hafta birkaç kültür sanat etkinliği var, ona göz atabilirsin. Bu arada ne okuyorsun? Belki ortak bir kitap bulur laflarız. 😊
Ooo şahane bir seçim yapmışsın! "Bir Delinin Hatıra Defteri" tam bir efsanedir. Gogol’ün kelimeleri resmen dans ediyor ya! 💃 Eğer okumaktan sonra tiyatrosunu da izlemek istersen haber ver, çünkü enerjiyle oynamışlar genelde. Kitap bittiğinde ne hissedeceğini de merak ediyorum, anlat, tamam mı? 🤗📖
Cevap
43Cevap
En güzeli ben şu an işteyim müşterime geldim. Kitabı iş bitimi, soğuk kahve , klasik müzik eşliğinde denize karşı okuyacagim.
Hiçbisey yapmîyorum Şu an uzanmisim buada takılıyorum canim çok sıkılıyor
Garip ne yapar yükleme oluyor biz de bekliyoruz
Onlar Forklift ile yükleme yapıyor burdan tam 650 km yol gidecek olan garip benim bulunur mu şimdi Ankara 😅😅
İşte tek yanılgımız göründüğü gibi düşünmek
Neyse artık yolda çay kahve içe içe gideriz 😅😅
İş çıkışım verildi ihbar alıcam da imza atıyorum ne gün ama mükemmel
yapacak bir şey yok nasibimiz bu kadarmış yedik çıktık emekli işiydi daha iyisini bulurum :D
Senin de teşekkür ederim Allah razı olsun berhudar ol
yanlış anlama o halde :)
Calısıyorum, hangı kıtabı okuyacaksın kıtap ısmı ne
Okudum onu, gercekten cok guzel kitap
Selam noldu kafan neden dolu sohbet etmek istermısın
Balkona çıkıp " yok mu ziken" diye bağırıcam şimdi o derece sıkılıyorum
İstanbul trafiği bitti ve rahatlama seansı başladı 🥳🥳
Profildeki cidden sensen eridim bittim kül oldum delirdimm
Hangi kitabı okuyorsun
Güzel kitap seçimi
Çay içerek şiir dinliyorum.
Su içiyorum azıcık kafamı dağıtıyorum ksde
Bende napayim oturuyorum sıcakta
Merhabalar, nöbet çıkışı dinleniyoruz bakalım.
işteyiz cok birsey yok kafa dagıtıyoruz işte
Yemek molasındayım.
İyi okumalar.
Kafa dağıtmaya ihtiyacın varsa akıcı bir kitap oku
Sadece duruyorum öyle
Giyiminiz oldukça şık 🌼
" Ben kitap okumuyorum " uzanıyorum
Valla video vardı bı tane bulamadım bulsam ben atıp zorbalayacaktim
Ben sana hakaret vari konuşmadım kim boş anlaşıldı şu an hadi ablacım hadi kitabını oku sen
Ben insan mi ayırdım? Şaka mısın sen hangi cumlemde insan ayırdım Allah akıl fikir ve bol bol zeka versin sana
Haa sen onlardansın anladım benim anne tarafım da Kürt ama sevemiyorum cehalet akıyor çoğundan yapacak bişey yok SEVMİYORUM
Ergen mi 😄 ya gerçekten bomboş olan sensin yaşantımın dörtte biri kadarını yaşamamışsındır gelip burada ergen vs tatava yapma işine bak kimse kimseyi sevmek zorunda değil kavgacı aile içi şiddet aile içi taciz tecavüz yapanları sevmek zorunda değilim
Sensin en bilge en yüce tamam
Bu sıcakta yapacak birsey yok
Anormallerle uğraşıyoruz
selam calısmaya d evam
Buluşup otele gidelim
Selam,
Çalışıyorum ofiste.
Uzanıyorum dinleniyorum
Bütün günüm uzanarak geçiyor 😀
Yeni uyanıp kendime geliyorum.
Yatıyorum
Oturuyorum